Ο Βασίλης Χατζηπαναγής έγινε viral στην Αργεντινή: «Αιχμάλωτος στην πόλη του» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής έγινε viral στην Αργεντινή: «Αιχμάλωτος στην πόλη του»

 Οι απίστευτες ντρίμπλες και τα θεαματικά γκολ του Βασίλη Χατζηπαναγή έγιναν θέμα στην Αργεντινή με τα media της χώρας να υποκλίνονται με καθυστέρηση δεκαετιών στη σπάνια ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα του!

Ο δημοφιλής Αργεντινός δημοσιογράφος, Χουάν Πάμπλο Βάρσκι έκανε την αρχή δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (με περισσότερους από 1,7 εκατ. ακόλουθους) video διάρκειας 2 λεπτών και 11 δευτερολέπτων με στιγμιότυπα από την καριέρα του Βασίλη Χατζηπαναγή.

Το video έγινε viral από χιλιάδες Αργεντινούς ποδοσφαιρόφιλους που αναρωτιόντουσαν ποιος είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που έκανε ότι ήθελε με την μπάλα στα πόδια παραπέμποντας στον τεράστιο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Την σκυτάλη πήρε στη συνέχεια η ιστοσελίδα lastimaanadiemaestro.com, που φιλοξένησε ένα εκτενές αφιέρωμα στον «Βάσια».

Το άρθρο τιτλοφορείται: «αιχμάλωτος στην πόλη μου» και καταγράφεται όλη η πορεία του Βασίλη Χατζηπαναγή. Από την εποχή που αγωνιζόταν στην Παχτακόρ, τον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Ηρακλή, το προσωνύμιο του «ο Έλληνας Μαραντόνα» αλλά και το γεγονός πως παγιδεύθηκε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας με συνέπεια να μην μπορεί να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. 

Παράλληλα επισημαίνεται πως ο μοναδικός διεθνής τίτλος που κατέκτησε ο «μάγος της μπάλας» ήταν το Βαλκανικό Κύπελλο με τον Ηρακλή το 1985, αλλά και το ενδιαφέρον που επέδειξαν μεταξύ άλλων Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρσεναλ και Στουτγκάρδη για την απόκτηση του με τον Ηρακλή να αρνείται πεισματικά να τον παραχωρήσει εκμεταλλευόμενος το πολυετές συμβόλαιο του.