Η Ελλάδα υποψήφια να φιλοξενήσει το Μπενφίκα - Άρσεναλ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Η Ελλάδα υποψήφια να φιλοξενήσει το Μπενφίκα - Άρσεναλ!

 Σε Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία ή ακόμα και στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσει η Μπενφίκα την Άρσεναλ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη φάση των «32» του Europa League.

Στις 18 Φεβρουαρίου Μπενφίκα και Άρσεναλ κοντράρουν τις δυνάμεις τους, για τη φάση των «32» του Europa League, με την ομάδα της Λισαβόνας να βρίσκεται σε αναζήτηση πόλης και γηπέδου, ώστε να διεξαχθεί το ματς.

Κι αυτό διότι η Πορτογαλία βρίσκεται στην «κόκκινη λίστα» της Αγγλίας και σύμφωνα με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, όσοι έρχονται από χώρες που βρίσκονται στη λίστα, θα είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα δέκα ημερών. Ετσι, το παιχνίδι δεν μπορεί να διεξαχθεί επί πορτογαλικού εδάφους.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η πορτογαλική ιστοσελίδα «maisfutebol» οι χώρες που έχουν το προβάδισμα να φιλοξενήσουν το Μπενφίκα Άρσεναλ είναι η Ισπανία, η Γαλλία και η Ιταλία. Ωστόσο, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, υπάρχουν πιθανότητες η χώρα μας να είναι αυτή η οποία θα φιλοξενήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και προτείνεται ως τελευταία λύση.
 
Η υπόθεση θα ξεκαθαριστεί εντός των επόμενων ωρών, μιας και αναμένεται η τελική απόφαση της UEFA.