Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω φάει χαστούκια με τη δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω φάει χαστούκια με τη δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής»

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή.

Στην κάμερα του «Σου Κου Family» μίλησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Κατερίνα Καινούργιου. Η λαμπερή παρουσιάστρια του OPEN αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της – την οποία και διέψευσε – καθώς και το επόμενο βήμα στη σχέση της.


Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε με χαμόγελο πως «το επόμενο βήμα δεν εξαρτάται από εμένα μόνο! Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ καλά και έχουμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση! Αν αυτό όμως γίνει, νομίζω ότι δεν θα μαθευτεί πολύ εύκολα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω φάει αρκετά χαστούκια με δημοσιοποιήσεις μπορεί της προσωπικής μου ζωής στο παρελθόν. Οπότε τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή η σχέση μου, είμαι καλύτερα από ποτέ, πολύ ευτυχισμένη αλλά δεν θέλω να πάρει έκταση».

«Δεν με ενόχλησαν καθόλου όσα ακούστηκαν περί εγκυμοσύνης. Με ενόχλησε που υπήρξε περιοδικό που πήρε τηλέφωνο στο σπίτι, στον μπαμπά μου και του το είπε. Εκεί ένιωσα άβολα και αμήχανα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τον σκληρό ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη και το bullying που δέχθηκε σε νεαρότερη ηλικία από συνεργάτιδα της.