Πώς είναι 30 χρόνια μετά το σπίτι του Home Alone; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Πώς είναι 30 χρόνια μετά το σπίτι του Home Alone;

 Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μας αρέσουν τα Χριστούγεννα. Ένας από αυτούς είναι και οι πιο χριστουγεννιάτικες ταινίες που έχουμε δει ποτέ και λατρεύουμε όσο τίποτα. Φυσικά μιλάμε για το Home Alone (aka μόνος στο σπίτι) με τον Macaulay Culkin που το βλέπαμε από τότε που ήμασταν παιδιά. Για εμάς δεν γίνονται Χριστούγεννα εάν δεν δούμε και τις δύο ταινίες τουλάχιστον από μία φορά μέσα στην εορταστική περίοδο.

Ο μπόμπιρας τότε Macaulay Culkin ως Kevin McCallister τα βάζει με δύο ληστές που θέλουν να μπουν και να κλέψουν το σπίτι του, τα Χριστούγεννα που οι γονείς του φεύγουν για ταξίδι και τον ξεχνούν στο σπίτι. Ο πιτσιρικάς καλείται να υπερασπιστεί το σπίτι του και κάνει τη ζωή δύο ληστών απίστευτα δύσκολη.

Και μπορεί η φετινή περίοδος των Χριστουγέννων να πέρασε –ανεπιστρεπτί- πια όμως δεν μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σου αυτό το πολύ φανταστικό θέμα που είδαμε.

Ο Kevin McCallister υπερασπίστηκε το σπίτι του και με το παραπάνω στο Home Alone 1, χωρίς να αφήσει ούτε ίχνος του σχεδίου που κατέστρωσε προκειμένου να ξεφορτωθεί τους ληστές. Και αυτό το σπίτι από τότε που το βλέπαμε θυμόμαστε πόσο πολύ μας άρεσε.

Και μπορεί να έχουμε δει πώς είναι 30 χρόνια μετά ο Kevin, δεν έχουμε δει όμως πώς είναι το σπίτι. Υπήρχε στην πραγματικότητα ή ήταν απλά όλα ένα σκηνικό. Και κάπου εδώ θα σε εκπλήξουμε, γιατί το σπίτι αυτό υπήρχε και υπάρχει ακόμη, και 30 χρόνια μετά είναι απλά απίστευτο.

Ένα account στο Instagram που ασχολείται με τα σπίτια των celebs και ανεβάζει φωτογραφίες, ανέβασε και φωτογραφίες από το σπίτι που είδαμε στο Home Alone, με το πώς είναι σήμερα. Πραγματικά μπορείς να πιστέψεις ότι έχουν περάσει 30 χρόνια από την πρεμιέρα του Home Alone; Έτσι είναι το σπίτι των McCallister μετά από 30 χρόνια, και για να το δεις δεν έχεις παρά να μπεις στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.

Αυτό το κατάλυμα προσφέρει χώρο διαβίωσης 400τμ, 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια. Πουλήθηκε πριν από λίγα χρόνια σε έναν ιδιώτη αγοραστή για 1,6 εκατομμύρια δολάρια. Αρκετά οικονομικό αν σκεφτείς το πόσο μεγάλο και διάσημο είναι σαν οίκημα.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.