Οργή στο twitter με τον happy traveller Μητσοτάκη εν μέσω σκληρού lockdown - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Οργή στο twitter με τον happy traveller Μητσοτάκη εν μέσω σκληρού lockdown


 Τις προκλητικές του εξορμήσεις ανά την Ελλάδα συνεχίζει ο Μητσοτάκης αδιαφορώντας επιδεικτικά για τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία, αποτέλεσμα των κυβερνητικών παλινωδιών στη διαχείριση της πανδημίας και της οικονομίας.

Τις ώρες που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη -και κυρίως ανοχύρωτη- με το τρίτο και πιο ισχυρό κύμα της πανδημίας, τις ώρες που η κυβέρνησή του αποφάσιζε ακόμη πιο σκληρά μέτρα περιορισμού και για την Αττική, κλείνοντας στα σπίτια τους από τις 6 το απόγευμα σχεδόν 5 εκατ. πολίτες, ο Μητσοτάκης ανακοίνωνε τη νέα εξόρμησή του σε Φούρνους και Ικαρία!

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για τη νέα απόδραση του τύπου που παριστάνει τον Πρωθυπουργό της χώρας, επικράτησαν έντονες διαμαρτυρίες από τους πολίτες. Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αντιδράσεις είναι έντονες, εστιάζοντας στο πρόσχημα που χρησιμοποιήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου για την επίσκεψη, που είναι δήθεν η διαδικασία του εμβολιασμού. Να σημειωθεί, ότι στην Ικαρία, έχουν καταγραφεί μόλις τέσσερα κρούσματα, ενώ η διαδικασία του εμβολιασμού δεν φαίνεται να χρειάζεται τοποτηρητές για να υλοποιηθεί.

Ωστόσο, ο προκλητικός Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του, δεν φαίνεται να έλαβαν υπόψιν τους, ούτε καν τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ανακοίνωση -και μόνο- της επίσκεψής του. Καθώς σήμερα, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021, στο instagram του Πρωθυπουργού αναρτώνται βίντεο και στιγμιότυπα από τις όμορφες και ανέμελες στιγμές του Μητσοτάκη, σα να μη συμβαίνει τίποτα! Η αμετροέπειά τους, δεν έχει προηγούμενο!

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις στα social media: