Γιαννακός (ΠΟΕΔΗΝ): Καταστράφηκαν 66 δόσεις εμβολίου από τη διακοπή ρεύματος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Γιαννακός (ΠΟΕΔΗΝ): Καταστράφηκαν 66 δόσεις εμβολίου από τη διακοπή ρεύματος

 Οι εν λόγω δόσεις δεν ήταν για τους ασθενείς αλλά για πολίτες, ορισμένοι εκ των οποίων βρίσκονται ήδη στο εμβολιαστικό κέντρο του Δρομοκαϊτειου και αναμένουν να εμβολιαστούν. Έχει ειδοποιηθεί το υπουργείο Υγείας και αποστέλλονται νέα εμβόλια για να μην ακυρωθούν τα ραντεβού.

Έντεκα φιαλίδια εμβολίων για τον κορωνοϊό που αντιστοιχούν σε 66 δόσεις καταστράφηκαν στο νοσοκομείο Δρομοκαϊτειο κατά την χθεσινή διακοπή ρεύματος λόγω της πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρωινό».

Ο κ. Γιαννακός είπε ότι παρότι δούλεψε η γεννήτρια στο φαρμακείο του νοσοκομείου όπου είναι αποθηκευμένα τα εμβόλια, υπήρξε βλάβη στον πίνακα με αποτέλεσμα 11 φιαλίδια που αντιστοιχούν σε 66 δόσεις να καταστραφούν.

Οι εν λόγω δόσεις δεν ήταν για τους ασθενείς αλλά για πολίτες, ορισμένοι εκ των οποίων βρίσκονται ήδη στο εμβολιαστικό κέντρο του Δρομοκαϊτειου και αναμένουν να εμβολιαστούν.

Έχει ειδοποιηθεί το υπουργείο Υγείας και αποστέλλονται νέα εμβόλια για να μην ακυρωθούν τα ραντεβού. Πηγή: skai.gr