Δόθηκε «γραμμή» στην ΕΡΤ να «θάψουν» το φαγοπότι στην Ικαρία και να είναι προσεκτικοί στο θέμα Λιγνάδη; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Δόθηκε «γραμμή» στην ΕΡΤ να «θάψουν» το φαγοπότι στην Ικαρία και να είναι προσεκτικοί στο θέμα Λιγνάδη;

 Μία ανακοίνωση που, σύμφωνα με τον Χρήστο Ξανθάκη, αναρτήθηκε σε αίθουσα σύνταξης – παραγωγής ειδήσεων της ΕΡΤ, «ανέβασε» ο δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Η ανακοίνωση αφορά στο φαγοπότι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία και το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ανακοίνωση φέρεται να απευθύνεται στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, με οδηγίες για τον τρόπο κάλυψης του «τραπεζώματος» Μητσοτάκη στην Ικαρία, αλλά και την υπόθεση της παραίτησης του Δημήτρη Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο κι αν μη τι άλλο αποδεικνύει – εφόσον βέβαια ισχύει – τον τρόπο με τον οποίο η διεύθυνση Ειδήσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αντιμετωπίζει τα «δύσκολα» ζητήματα.

Στην ανάρτησή του ο έμπειρος στο μιντιακό ρεπορτάζ συντάκτης, σχολιάζει: «Χτες το μεσημέρι, στο δελτίο της ΕΡΤ1 έπαιξε η “επίσκεψη” στην Ικαρία. Προέκυψε χαμός φυσικά και για να μην γίνει ξανά τέτοιο “λάθος” κολλήθηκε η ανακοίνωση της φωτό στην Αίθουσα Παραγωγής…».

Η ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων, «δεν παίζουμε φωτογραφία αλλά ούτε και βίντεο Κ. Μητσοτάκη από τη βεράντα του σπιτιού Στεφανάδη (τραπέζι), Ικαρία».

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση: