Τηλέφωνο που θα κοστίζει 2.000 δολάρια ετοιμάζει η Samsung - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Τηλέφωνο που θα κοστίζει 2.000 δολάρια ετοιμάζει η Samsung

Τηλέφωνο που θα κοστίζει 2.000 δολάρια ετοιμάζει η Samsung - Κεντρική Εικόνα/VideoΜε την Apple να προετοιμάζει τρία νέα μοντέλα iPhone X για την φετινή χρονιά, όπως τουλάχιστον φημολογείται, το αντίπαλο δέος της τεχνολογίας Samsung μοιάζει να υφίσταται μεγάλη πίεση για να παρουσιάσει κάτι ικανό να εντυπωσιάσει το φιλοθεάμων κοινό. Σύμφωνα βέβαια με τα όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες μπορεί και να τα καταφέρει.

Όπως όλα δείχνουν η κορεατική εταιρεία εργάζεται πάνω σε κάτι πολύ πιο συναρπαστικό το οποίο μάλιστα θα κοστίζει μια μικρή περιουσία. Για τις αρχές του επόμενου έτους η κορεατική εταιρεία θα αποκαλύψει το νέο Galaxy το οποίο θα ονομάζεται «Galaxy X» και θα είναι το πρώτο με αναδιπλούμενη οθόνη smartphone της αγοράς παγκοσμίως. Πέρα βέβαια από το ριζοσπαστικό της εμφάνισης το νέο τηλέφωνο αναμένεται να είναι πολύ ακριβό κοστίζοντας κάτι λιγότερο από 2.000 δολάρια - για την ακρίβεια 1.850 δολάρια σύμφωνα με τον Κιμ Γιάνγκ Γιέολ, επικεφαλής έρευνας στην Golden Bridge Investment.

Ακόμα κι αν η Samsung ρίξει την τιμή για την αμερικανική αγορά  αν θέλετε να χαρείτε πρώτοι την τελευταία αυτή λέξη της τεχνολογίας θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

Όπως επιβεβαιώνει ο Κιμ, το αναδιπλούμενης οθόνης Galaxy θα έχει μια τεράστια οθόνη OLED 7,3 ιντσών, η οποία μειώνεται σε μόλις 4,5 ίντσες όταν είναι διπλωμένη.

Επιπλέον, η Samsung αναμένεται να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία «τεχνητών μυών» (artificial muscle) στα εξαρτήματά της έτσι ώστε να συγχρονίζονται οι διάφορες λειτουργίες και με τις δύο δυνατότητες της οθόνης. Από πλευράς της η εταιρεία να τηρεί σιγή ιχθύος και ο πρόεδρος του τμήματος κινητής της Samsung, Κον Ντόνγκ Ζιν, επιβεβαίωσε απλά ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε μια νέα συσκευή το χρόνο κυκλοφορίας της οποίας δεν γνωρίζει ακόμα.

Εξάπτοντας ακόμα περισσότερο την φαντασία των καταναλωτών ο αναλυτής Παρκ Χουάνγκ Γου της Shinhan Financial αναφέρει σχετικά πως «οι συνεργάτες κατασκευαστές εξαρτημάτων θα αρχίσουν να προμηθεύουν με τα κατάλληλα ανταλλακτικά το αντίστοιχο τμήμα της Samsung Electronics από το Νοέμβριο». Προσθέτει μάλιστα πως τα πρωτότυπα σχέδια θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση CES τον Ιανουάριο. Ο Παρκ μάλιστα δίνει ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό του νέου τηλεφώνου σημειώνοντας ότι αυτή η νέα συσκευή είναι άκρως ενδιαφέρουσα αφού θα έχει δύο εσωτερικά πάνελ κι ένα εξωτερικό το οποίο θα σχηματίζει την οθόνη των 7,3 ιντσών όταν το τηλέφωνο ξεδιπλώνεται».

Ωστόσο τα παραπάνω παραμένουν απλά εικασίες μέχρι να έρθει η ώρα να επιβεβαιωθούν.
Τηλέφωνο που θα κοστίζει 2.000 δολάρια ετοιμάζει η Samsung - Gallery