Αυτό είναι ένα (ακυρωμένο) πρωτότυπο αναδιπλώμενο smartphone της Samsung - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Αυτό είναι ένα (ακυρωμένο) πρωτότυπο αναδιπλώμενο smartphone της Samsung

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε ότι το Samsung Galaxy X, το περίφημο αναδιπλώμενο smartphone, θα κοστίζει περίπου $2000 και θα κυκλοφορήσει σε μικρή κλίμακα μέσα στο 2019, ωστόσο, γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει πειραματιστεί αρκετά με τη συγκεκριμένη ιδέα.
Μία από τις δοκιμές της ήταν και το αναδιπλώμενο smartphone που βλέπουμε στις φωτογραφίες, μια εκδοχή του Galaxy X που θυμίζει αρκετά το ZTE Axon M. Το Project V (με κωδικό SM-G929F) αφορούσε ένα smartphone με δύο οθόνες ίδιου μεγέθους που ενώνονται μεταξύ τους με έναν μεντεσέ και όταν ανοίγουν ο χρήστης έχει στη διάθεση του αρκετά μεγαλύτερη επιφάνεια για να εργαστεί, με τη συνολική κατασκευή να είναι αρκετά ογκώδης.
Με μια ματιά στο Project V καταλαβαίνει κανείς τους λόγους για την ακύρωση του και για την αναθεώρηση των σχεδίων της εταιρείας σχετικά με το συγκεκριμένο concept. Μη ξεχνάμε ότι το Samsung Galaxy X αναμένεται με οθόνη 7.3” όταν θα είναι πλήρως αναδιπλωμένο, ενώ θα “πέφτει” στις 4.5” όταν θα είναι κλειστό.
 techgear.gr