Survivor 2: Η Ροδάνθη επέστρεψε από τον Αγιο Δομίνικο [εικόνες] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Survivor 2: Η Ροδάνθη επέστρεψε από τον Αγιο Δομίνικο [εικόνες]

Ροδάνθη Καπαρού/Φωτογραφία: NDPphotoΗ Ροδάνθη Καπαρού ήταν η τελευταία που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Έπειτα από έξι υποψηφιότητες, η έβδομη ήταν αυτή που φάνηκε τελικά την έθεσε εκτός παιχνιδιού. Το κοινό έσωσε τον Πάνο Θεοδώρου και η συμπαίκτριά του ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.
Με την οικογένειά τηςΜε την οικογένειά της
«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Παρόλα αυτά θέλω να πω μπράβο στον Πάνο. Φεύγω γεμάτη από το Survivor. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα και μπήκα σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που γνώρισα όλα αυτά τα άτομα και εκπλήρωσα τους στόχους μου. Δεν πρόκειται να φύγω με καμία πικρία. Όταν λέω ότι φεύγω γεμάτη το εννοώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για να ζήσεις, τα έχω ζήσει όλα. Σίγουρα με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω στην καλύβα και δεν θα το ξαναζήσω όλο αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν, οπότε είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσει αυτή η ομάδα έτσι», ήταν τα πρώτα λόγια της Ροδάνθης μετά την αποχώρησή της.
Με τη μητέρα τηςΜε τη μητέρα της
Η νεαρή πρώην παίκτρια του Survivor 2, επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», την περίμενε η οικογένεια της. Η Ροδάνθη συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν τους αντίκρισε και έπεσε στην αγκαλιά τους.
Στην αγκαλιά του πατέρα τηςΣτην αγκαλιά του πατέρα της

iefimerida.gr