Η τραγική ιστορία της δημοσιογράφου-συντρόφου του ντράμερ των Onirama - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Η τραγική ιστορία της δημοσιογράφου-συντρόφου του ντράμερ των Onirama

i-tragiki-istoria-tis-dimosiografou-suntrofou-tou-ntramer-twn-oniramaΟ έρωτας της Θάλειας Γιαννακοπούλου & του Δημήτρη Κοκονίδη είναι μεγάλος και δυνατός. Η δημοσιογράφος που έζησε τραγικές στιγμές βρήκε αυτό που ζητούσε.
Η Λαρισαία Θάλεια Γιαννακοπούλου, ένα κορίτσι γεμάτο θέληση, με σπουδές στην Αρχαιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που ξεκίνησε στο μόντελινγκ και διακρίθηκε στον διαγωνισμό Playmate 2007, είχε βάλει στόχο να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και τα κατάφερε. Το τηλεοτπικό κοινό τη γνώρισε τα προηγούμενα χρόνια μέσα από τη συμετοχή της στην εκπομπή «Join Us».
Τον τελευταίο καιρό απασχολεί τα Μέσα λόγω του έρωτά της με τον ντράμερ των Onirama, Δημήτρη Κοκκονίδη.
Ο μουσικός μίλησε στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" και, μεταξύ άλλων, είπε για τη σχέση του με τη δημοσιογράφο, με την οποία είναι μαζί τρία χρόνια: "Στη σύντροφο μου την έπεσα χοντρά. Σαλονικιώτικα. Στο μαγαζί που δούλευα ήρθε. Κατευθείαν. Στο δευτερόλεπτο. Μετά από δύο λεπτά ήμασταν αγκαλίτσα. Όταν με γνώρισε η μητέρα της, έπαθε ζημιά. Είναι και γιατρός η γυναίκα και σου λέει "τι ειν’ τούτο;". Την γιαγιά της κέρδισα. Μια φορά άρχισα να διπλώνω τα ρούχα και λέει η γιαγιά της "Καλέ τι κάνει αυτός; ξέρεις να διπλώνεις ρούχα;". Κι εγώ για τη Θάλεια δεν ήξερα ούτε τις σπουδές τις, ούτε τι έχει κάνει, την ήξερα σαν μοντέλο και μου βγήκε άλλο πράγμα τελείως".
Τέσσερα χρόνια όμως, πίσω, η Θάλεια Γιαννακοπούλου έζησε τραγικές στιγμές και το όνομά της έκανε τον γύρο του διαδικτύου και των εντύπων για τον θάνατο της αδελφής της, της πανέμορφης 28χρονης γυνμνάστριας Ιωάννας Γιαννακοπούλου. Το κορίτσι έχασε τη ζωή του στη φονική καραμπόλα που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2014 στο Σχηματάρι. Η Ιωάννα τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση, απεγκλωβίστηκε και έδωσε σημεία ζωής, ωστόσο κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας εξέπνευσε.
Το δυστύχημα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. thetoc.gr