PHOTOS, VIDEOS: Λάζαρος, Ζιοβάνι, Βανέσα Μέι και Ρέμος στο πάρτι του Μαρινάκη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

PHOTOS, VIDEOS: Λάζαρος, Ζιοβάνι, Βανέσα Μέι και Ρέμος στο πάρτι του Μαρινάκη

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ζιοβάνι, Βανέσα Μέι και Αντώνης Ρέμος παραβρέθηκαν στο πάρτι της εταιρίας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έγινε το βράδυ της Τρίτης (5/6) στη Βάρκιζα. (PHOTO, VIDEOS).
Tο βράδυ της Τρίτης (5/6) η εταιρεία Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη διοργάνωσε πάρτι στη Βάρκιζα, στο πλαίσιο της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης "Ποσειδώνια". Εκατοντάδες προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους άνθρωποι του ποδοσφαίρου, που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Ολυμπιακό, αλλά και δημοφιλείς μουσικοί!
Το παρών έδωσε ο Ζιοβάνι, ο οποίος με αφορμή το ταξίδι του στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να μην κληθεί στο πάρτι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Βραζιλιάνος "μάγος", μάλιστα, έδειξε να το απολαμβάνει, έχοντας δίπλα του τον Κριστιάν Καρεμπέ, σύμβουλο στρατηγικής των "ερυθρόλευκων". Ο "Ζίο" ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram έχοντας τον Γάλλο στο πλευρό του.
Στο πάρτι ήταν και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος! Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, που αποχώρησε από την ΑΕΚ, ήταν ο μοναδικός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων στο "Ιsland", το οποίο είχε... γενικά ερυθρόλευκο χρώμα.
Η διάσημη βιολίστρια (και Ολυμπιονίκης) Βανέσα Μέι έκλεψε την παράσταση με τις εκπληκτικές δεξιότητές της, ενώ ο Αντώνης Ρέμος ανέβασε το κέφι των προσκεκλημένων.


Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβασε φωτογραφία με τη Μέι, γράφοντας στο instagram: "Μια καταπληκτική βραδιά, με μια μοναδική σολίστ". Τη... σκυτάλη στο τραγούδι πήρε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός...