Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το θάνατο τουρίστα στην Κέρκυρα: Είχε χάσει τα δύο του παιδιά σε τροχαίο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το θάνατο τουρίστα στην Κέρκυρα: Είχε χάσει τα δύο του παιδιά σε τροχαίο

Συγκινητική είναι η οικογενειακή τραγωδία που είχε χτυπήσει τον περασμένο Φεβρουάριο τον νεαρό τουρίστα που βρέθηκε νωρίτερα σήμερα νεκρός στο μπαλκόνι δωματίου που είχε νοικιάσει στην Κέρκυρα.


Ο άτυχος άνδρας από το Κόβεντρι της Βρετανίας είχε χάσει τα δύο του παιδιά, όταν ένας οδηγός που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, τα χτύπησε με το αυτοκίνητο ενώ τα είχε βγάλει βόλτα η μητέρα τους στο πάρκο. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.


Ο πατέρας των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο Κόβεντρι, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του σε γνωστό ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, το πρωί της Πέμπτης. Η ελληνική αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα και ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες στη βρετανική πρεσβεία. Από εκεί, οι αξιωματικοί έμαθαν για την τραγωδία που είχε ζήσει ο Βρετανός τον Φεβρουάριο, χάνοντας τα παιδιά του, Corey Platt-May (έξι ετών) και τον αδερφό του Casper (δύο ετών), από τον εθισμένο στα ναρκωτικά Robert Brown. Από το σημείο αυτό, η πλάστιγγα των πιθανοτήτων έγειρε προς το μέρος της αυτοκτονίας. Προς το παρόν, ωστόσο, αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή, η οποία θα φανερώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος πατέρας είχε δηλώσει στο δικαστήριο ότι «η καρδιά μου ράγισε, έχω αδειάσει, αγαπούσα τα παιδιά μου όσο τίποτε άλλο. Αυτό δεν θα περάσει ποτέ…».


Το άψυχο σώμα του πατέρα βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κέρκυρα και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενισχύοντας το σενάριο της αυτοκτονίας.


Ο Βρετανός που βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο της Κέρκυρας, άφησε πίσω τη σύζυγό του και τα άλλα δύο παιδιά του. thecaller.gr