ΚΕΡΚΥΡΑ: Συλλήψεις για οπλοκατοχή στην Άφρα και στο Σιδάρι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΚΕΡΚΥΡΑ: Συλλήψεις για οπλοκατοχή στην Άφρα και στο Σιδάρι

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράνομη οπλοκατοχή στην Κέρκυρα.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων δύο (2) κυνηγετικά όπλα, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, ένας δίκοπος πέλεκυς, μία ξιφολόγχη καθώς και (6) φυσίγγια

Συνελήφθησαν την Τετάρτη στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, δύο ημεδαποί 55 και 40 ετών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας στην οικία του 55χρονου, στην περιοχή Άφρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
(2) δύο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια
(1) ένα αεροβόλο πιστόλι
(1) μία ξιφολόγχη
(1) ένας δίκοπος πέλεκυς
(1) ένα μαχαίρι-μπαλτάς και
(6) φυσίγγια

Σε μια ακόμη αντίστοιχη περίπτωση παράνομης οπλοκατοχής, συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Σιδάρι Κέρκυρας, ένας 40χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
(1) μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (teaser) και
(2) δύο ξύλινοι ράβδοι μήκους (30) εκατοστών συνδεδεμένοι μεταξύ τους με αλυσίδα

Για τις υποθέσεις προανάκριση πραγματοποίησαν η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας και το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους δικογραφίες που σχηματίστηκαν οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρα.