Γιατί οι διοργανωτές διέκοψαν την πρόβα της Τερζή στη Eurovision (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Γιατί οι διοργανωτές διέκοψαν την πρόβα της Τερζή στη Eurovision (video)

Η Γιάννα Τερζή με το “Όνειρό μου” άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρόβα της, εκεί όπου ο διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να τραγουδήσει τρεις φορές. Σήμερα, στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, αποκάλυψαν πως οι διοργανωτές διέκοψαν την τρίτη πρόβα της Ελληνίδας τραγουδίστριας, για να μεταδώσουν τη συνέντευξη Τύπου των Σκοπίων.
Δείτε την πρόβα:«Να πούμε ότι έγινε ένα “διπλωματικό επεισόδιο”. Ο κάθε τραγουδιστής και η κάθε τραγουδίστρια κάνει πρόβα τρεις φορές το τραγούδι του. Αυτή η πρόβα αναμεταδίδεται ζωντανά στο κέντρο τύπου της Eurovision, που είναι όλοι εκεί μαζεμένοι και παρακολουθούν. Η τρίτη πρόβα, όμως, της Γιάννας Τερζή διεκόπη για να δείξουν οι διοργανωτές εκείνη τη στιγμή τη συνέντευξη Τύπου των Σκοπίων. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια! Το είδαμε πρώτη φορά και πραγματικά και μας εντυπωσίασε και είπαμε “τώρα, τι γίνεται εδώ πέρα;”. Διακόπτουν μια πρόβα, η οποία είναι προγραμματισμένη και πρέπει να γίνει για να μεταδώσουν κάτι άλλο διαφορετικό;», είπαν χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».