MasterChef -Ο Χρήστος το παραδέχθηκε: «Τον Τιμολέοντα δεν τον πολυσυμπαθώ» [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

MasterChef -Ο Χρήστος το παραδέχθηκε: «Τον Τιμολέοντα δεν τον πολυσυμπαθώ» [βίντεο]

Χρήστος Γλωσσίδης (Φωτογραφία: Facebook @MasterChef GR)Φαρμακερή ατάκα για τον Τιμολέοντα εκτόξευσε ο Χρήστος, ενώ οι δύο τους ως κορυφαίοι του διαγωνισμού βρέθηκαν στον Λονδίνο και στο εστιατόριο Petrus του Γκόρντον Ράμσεϊ.

Οι δύο μάγειρες στην κουζίνα του διάσημου εστιατορίου γνώρισαν τον Ανδρέα, Ελληνα μάγειρα, που εργάζεται εκεί.

Ο Ανδρέας τους είπε πως παρακολουθεί τον διαγωνισμό μαγειρικής και έδειξε να έχει συμπάθειες, χωρίς, ωστόσο, να κάνει περαιτέρω αποκαλύψεις.

«Εννοείται πως σας ξέρω. Κάθε βράδυ όταν σχολάω, ένα μπανάκι και MasterChef» είπε ο Ανδρέας. «Ποιος είναι πιο ενοχλητικός;» τον ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Από τους δύο δεν θα έλεγα ότι είναι κάποιος ενοχλητικός», είπε ο Ανδρέας.

Τότε, ο Χρήστος Γλωσσίδης πέταξε το πρώτο «καρφί».

«Η Γωγώ!», είπε.

Στη συνέχεια στην κάμερα παραδέχθηκε: «Τη Γωγώ δεν την συμπαθούσα, μην πω ψέματα. Ο Τιμολέων ας πούμε, καλό παιδί κι αυτός. Ούτε αυτόν τον πολυσυμπαθώ. Με τον Σάββα δεν τον πολυσυμπαθούσαμε. Μην πω ψέματα. Αλλά οκ, είναι ένας καλός μάγειρας, φτάσαμε μαζί στον τελικό, θα φερθώ ανάλογα».