Και όμως υπάρχει εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αν και διακόπηκε, οι επαναλήψεις "σαρώνουν" σε τηλεθέαση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Και όμως υπάρχει εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αν και διακόπηκε, οι επαναλήψεις "σαρώνουν" σε τηλεθέαση

Τον τελευταίο καιρό η εκπομπή...
«Φυγόκεντρος» που προβάλλεται στο «Μακεδονία Tv» σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, «ερεθίζοντας» το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, που την εκθειάζει συνεχώς μέσω των social media. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν όμως πολλοί, είναι ότι πρόκειται για μία εκπομπή, που προβάλλεται σε επανάληψη, αφού μετά από 33 επεισόδια, τον Νοέμβριο του 2017, το κανάλι πήρε την απόφαση να την «κόψει», και όπως φαίνεται από την αγάπη που της δείχνει μέχρι και σήμερα ο κόσμος, μάλλον έκανε λάθος.

Δικαιώνοντας όμως την ομάδα των 6 σπουδαίων δημοσιογράφων που έδωσαν τη «ψυχή» τους, για να αποτελέσει η «Φυγόκεντρος», μία εκπομπή που σε καθηλώνει με τη θεματολογία, την έρευνα και το ρεπορτάζ της. Στο «τιμόνι» της παρουσίασης  η έμπειρη δημοσιογράφος Δέσποινα Μποτίτση, που μετά από 18 «γόνιμα» χρόνια στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Μακεδονία Tv», για δύο ολόκληρα χρόνια, μαζί με τους 5  συνδημιουργούς-δημοσιογράφους (Βιργινία Δημαρέση (διευθύντρια δημοσιογραφικού τμήματος), Ειρήνη Θεοδοσίου (αρχισυντάκτρια), Βίκυ Καλιάκου,Ειρήνη Γκέλη, Βασίλης Χριστοδουλίδης)  της «Φυγόκεντρου», αλλά και με την πολύτιμη στήριξη τεχνικών, σκηνοθετών και παραγωγών, κατάφεραν να αποδείξουν ότι η σωστή ομάδα, μπορεί να πετύχει μεγάλες νίκες.




«Ύστερα από 20 χρόνια συνεργασίας με το Μακεδονία tv, 18 χρόνια στο δελτίο ειδήσεων και δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στη Φυγόκεντρο, μετά απο αμέτρητες στιγμές σκληρής δουλειάς, έντονων εμπειριών, άγχους αλλά και επιβράβευσης έφτασε η στιγμή να κλείσει ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής μου. Η απόφαση αλλαγής προγράμματος του καναλιού είχε ως αποτέλεσμα και την διακοπή της Φυγόκεντρου μιας εκπομπής που όλοι αγαπήσαμε και η οποία σύντομα θα μεταδίδεται μόνο σε επανάληψη. Ως συνέπεια λοιπόν αυτής της απόφασης και η διακοπή της συνεργασίας όλων των δημοσιογράφων που εργαστήκαμε με απίστευτη αγάπη και επαγγελματισμό σε αυτό το μαγικό ταξίδι αναζήτησης.

Οφείλω να ομολογήσω πως το Μακεδονία tv υπήρξε για μένα το δεύτερο σπίτι μου, σταθμός στη ζωή μου και το ευχαριστώ όχι μόνο για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ εκεί αλλά και για το γεγονός ότι αυτή η υπέροχη συνεργασία κράτησε για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Όσο για τους συνάδελφους - συνεργάτες μου έγιναν η δεύτερη οικογένεια μου. Υπέροχοι, μοναδικοί, άνθρωποι πάνω από όλα, ζήσαμε μαζί τόσα πολλά... πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να μεταφέρω όλα όσα νιώθω αυτή τη στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σας ξεχάσω ποτέ, καλή αντάμωση αγαπημένοι μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε όλους όσοι συμμετείχαν στην Φυγόκεντρο, είναι σίγουρο πως η παρουσία τους στην εκπομπή συνέβαλλε στην επιτυχία της και φυσικά στους τηλεθεατές μας που μας στήριξαν και που ήταν κοντά μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Φυσικά όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο...οπότε εις το επανιδείν.» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στη σελίδα της Facebook, η Δέσποινα Μποτίτση!