Το Παλάτι δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νέου Πρίγκιπα. Κανείς όμως δεν πρόσεξε αυτή τη λεπτομέρεια [photo] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Το Παλάτι δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νέου Πρίγκιπα. Κανείς όμως δεν πρόσεξε αυτή τη λεπτομέρεια [photo]

Το παλάτι του Kensington δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Πρίγκιπα Louis του Cambridge.
Ο μικρούλης γεννήθηκε στις 23 Απριλίου και πολλοί παρατήρησαν μία σημαντική λεπτομέρεια στην εμφάνιση του νεογέννητου.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την μητέρα του που πάντα είχε έφεση στην φωτογραφία.

Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε στις 2 Μαΐου, στα 3α γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte. Το 3 μηνών αγοράκι φαίνεται στην αγκαλιά της αδερφής του ενώ εκείνη το φιλάει στο πρόσωπο.

The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share two photographs of Princess Charlotte and Prince Louis, taken by The Duchess at Kensington Palace.

This image was taken on 2nd May, on Princess Charlotte’s third Birthday.



Θαυμαστές της οικογένειας παρατήρησαν πως η ζακέτα που φορούσε η Charlotte είχε χρησιμοποιηθεί και στον μεγάλο της αδερφό, Πρίγκιπα George.

Η δεύτερη φωτογραφία είχε τραβηχτεί στις 26 Απριλίου και δείχνει τον Πρίγκιπα Louis να φοράει ένα λευκό πουλόβερ ενώ είναι ξαπλωμένος πάνω με μία μαλακή κουβέρτα.

Το ρούχο αυτό το φορούσε και η Πριγκίπισσα Charlotte στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της το 2015.


Το πορτρέτο του Louis έχει κάνει πολλούς να λένε πως το νεογέννητο μοιάζει πολύ στον πατέρα του, Πρίγκιπα William. Το μωρό είναι μόλις 2 εβδομάδων αλλά μοιάζει εκπληκτικά στο πρόσωπο με τον πατέρα του.


Πολλοί χρήστες των social media είπαν πως ενώ ο μικρός Louis μοιάζει στον πατέρα του, η Πριγκίπισσα Charlotte μοιάζει όλο και περισσότερο στην μητέρα της. Ο Πρίγκιπας George, πλέον 4, φαίνεται πως έχει πάρει και από τους δύο γονείς του.