Σοκάρει η περιγραφή της 25χρονης οδοντίατρου για την επίθεση του «δράκου» στου Γκύζη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Σοκάρει η περιγραφή της 25χρονης οδοντίατρου για την επίθεση του «δράκου» στου Γκύζη

Σοκάρει η περιγραφή της 25χρονης οδοντίατρου για την επίθεση του «δράκου» στου Γκύζη Τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του επίδοξου βιαστή της κατέθεσε η 25χρονη οδοντίατρος, η οποία δέχθηκε επίθεση το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Γκύζη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η επίθεση σημειώθηκε ενώ είχε σχολάσει και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της για να πάει στο σπίτι της. Ο δράστης της επιτέθηκε από πίσω, την άρπαξε από το μπράτσο και άρχισε να την βρίζει μιλώντας με σπαστά ελληνικά, και να την τραβά σε ένα απόμερο σημείο.

Στη συνέχεια προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα της υπό την απειλή ενός μαχαιριού, όμως εκείνη προέβαλε αντίσταση και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να φύγει από το σημείο και να επιβιβαστεί σε μοτοσικλέτα, όπου τον περίμενε ένας συνεργός του ο οποίος κρατούσε τσίλιες. 

Η 25χρονη στην κατάθεσή της αναφέρει πως ο άνδρας που της επιτέθηκε ήταν καστανόξανθος, με ανοιχτόχρωμα μάτια, είχε ύψος περίπου 1,80.

Η ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου

Tην εντατικοποίηση των μέτρων αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας ζητά από την αστυνομία ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε νεαρή γυναίκα, η οποία εργάζεται στο οδοντιατρείο της Κλινικής του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, λίγο μετά την αποχώρησή της από την εργασία της.

«Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής έχει κατ’ επανάληψη επισημάνει την ανάγκη της πιο αυστηρής αστυνόμευσης, ειδικά σε περιοχές του κέντρου, όπου λειτουργούν πολλά οδοντιατρεία, και λαμβανομένου υπόψη ότι σημαντικό ποσοστό οδοντιάτρων, λόγω της φύσεως της εργασίας τους, αποχωρούν πολύ συχνά αργά το βράδυ από τα ιατρεία τους και έχουν παρατηρηθεί περιστατικά επιθέσεων κατά συναδέλφων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. zougla.gr