Η Όλγα Φαρμάκη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο Survivor 2 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Η Όλγα Φαρμάκη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο Survivor 2

Η Όλγα Φαρμάκη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο Survivor 2Οι Μαχητές επέτρεψαν αποφασισμένοι και πήραν τη ρεβάνς στον αγώνα με έπαθλο την Επικοινωνία στο Survivor 2. Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση διάβασαν γράμματα από τις οικογένειές τους τρώγοντας φρούτα. Στη συνέχεια πήραν και ένα κιλό φακές μαζί τους στην παραλία.

Οι Διάσημοι έχουν χάσει την Όλγα που μένει εκτός αγωνισμάτων ενώ η Μελίνα φαίνεται σιγά-σιγά να ανακάπτει και επιστρέφει στην καλύβα αλλά με εντολή γιατρού θα μείνει 7 ημέρες εκτός αγωνισμάτων.

Τα προβλήματα πάντως στους Διάσημους εντείνονται με τη συμπεριφορά του Σώζοντα, ενώ οι Μαχητές για πρώτη φορά αναφέρονται στην ένωση των ομάδων και στις προτιμήσεις τους για τους Διάσημους.

Στο symbol game στον τελικό των αντρών έφτασαν Αγόρου-Χάρης όπου ο Νικόλας πήρε τη νίκη με 2-1. Στις γυναίκες η τελική αναμέτρηση ήταν ανάμεσα στη Δαλάκα και Φελίσια όπου η Κατερίνα πήρε το δεύτερο σύμβολό της με σκορ 2-0 ισοφαρίζοντας στα σύμβολα τη Βιργινία.

Το έπαθλο για τους νικητές ήταν τούρτα παγωτό όπου ο Νικόλας το μοιράστηκε με τον Χάρη και την Ντάρια ενώ η Κατερίνα Δαλάκα με την Ολγα Φαρμάκη και την Εύη Σαλταφερίδου.

Η Όλγα Φαρμάκη δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα στο Surviror 2. Μάλιστα οι συμπαίκτριες της Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου εξέφρασαν την ανησυχία τους μετά την ήττα στο έπαθλο επικοινωνίας, κάτι που όλοι είχαν πολύ ανάγκη.

«Τον τελευταίο καιρό η Όλγα είναι λίγο σκεπτική. Δεν είναι τόσο καλά ψυχολογικά όσον αφορά στον παιχνίδι. Προσπαθώ κι εγώ να της φτιάξω την ψυχολογία, να την κάνω να σκέφτεται πιο θετικά κι ότι έχουν περάσει οι πιο πολλές δυσκολίες και θα έρθουν όμορφα έπαθλα. Είναι πάρα πολύ καλή παίκτρια και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σκέφτεται αρνητικά για το παιχνίδι και να βάζει τέτοιες σκέψεις στο μυαλό της», σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Η Ολγίτσα αυτές τις ημέρες είναι λίγο σκεπτική. Εμένα δεν μου αρέσει, θέλω να την έχω δίπλα μου και να είναι χαρούμενη όπως την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Μακάρι να αλλάξει αυτό, να μην έχει πράγματα άλλα στο μυαλό της που να την χαλάνε και να είμαστε ξανά όπως στην αρχή», ανέφερε η Έυη Σαλταφερίδου.

newsbeast.gr