Η απίστευτη φάρσα ενός μπαμπά στην κόρη του την ώρα που δέχεται πρόταση γάμου, έγινε viral (pics) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Η απίστευτη φάρσα ενός μπαμπά στην κόρη του την ώρα που δέχεται πρόταση γάμου, έγινε viral (pics)

Ο νεαρός Levi Bliss είχε σχεδιάσει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Alisson σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στα όρη της Νεβάδα.

Καθώς γνώριζε τον μπαμπάς της, τον Jake Barron, του εκμυστηρεύτηκε την πρόθεσή του, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι του επιφύλασσε ο μελλοντικός πεθερός του.

Οντως, ο Levi Bliss πραγματοποίησε το σχέδιό του για την πρόταση γάμου όπως ακριβώς το είχε φανταστεί. Και φυσικά ούτε που περνούσε από το μυαλό του αυτό που έκανε ο πατέρας της αγαπημένης του.

Την ώρα λοιπόν που ήταν γονατιστός προφέροντας το δαχτυλίδι στην Alisson και της ζητούσε να τον παντρευτεί, εμφανίστηκε ο πατέρας της κρατώντας μια ταμπέλα στα χέρια που έγραφε "Πες ΌΧΙ".
mpampas
Όπως ανέφερε η κόρη του, η οποία ήταν αυτή που κοινοποίησε στο twitter τη φάρσα του μπαμπά της, φυσικά και δεν το εννοούσε.
twitterJPG
Απεναντίας , όπως είπε, είναι πολύ καλοί φίλοι οι δυο τους και πρόθεση του πατέρα της με αυτή την πράξη ήταν να την κάνει να σταματήσει να κλαίει από συγκίνηση!

Περιττό να αναφέρουμε ότι η φάρσα του Jake Barron έγινε viral.

Πηγή: businessinsider.com