ΚΕΡΚΥΡΑ: Πραγματοποιήθηκε η κοινή εμφάνιση της Φιλαρμονικής Θιναλίων και Τρικάλων με την συμμετοχή της χορωδίας Επίσκεψης και του Χορευτικού της Ένωσης Περιθειωτών (Photos & Videos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πραγματοποιήθηκε η κοινή εμφάνιση της Φιλαρμονικής Θιναλίων και Τρικάλων με την συμμετοχή της χορωδίας Επίσκεψης και του Χορευτικού της Ένωσης Περιθειωτών (Photos & Videos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα(31/3) η κοινή εμφάνιση της Φιλαρμονικής Θιναλίων και Τρικάλων με την συμμετοχή της χορωδίας Επίσκεψης και του Χορευτικού της Ένωσης Περιθειωτών "Φίλιππος Βλάχος". Ο δυνατός αέρας που πνέει απο το πρωι στο νησί δεν πτόησε τους μουσικούς και χορευτές και η εκδήλωση έγινε κανονικά. Οι Φιλαρμονικές Θιναλίων και Τρικάλων πραγματοποίησαν ανοιχτή πρόβα στον κεντρικό δρόμο της Αχαράβης παίζοντας θρησκευτικές μαρτσιές και εμβατήρια που θα ακουστούν αύριο Κυριακή των Βαΐων στην Λιτανεία στην πόλη της Κέρκυρας.
Στην συνέχεια η χορωδία της Επίσκεψης έψαλε τα κάλαντα του Λαζάρου όπως κάνει κάθε χρόνο την παραμονή του Λαζάρου στην μοναδική εκδήλωση στο ομώνυμο χωριό.
Τέλος το χορευτικό τμήμα της Ένωσης Περιθειωτών Φίλιππος Βλάχος χόρεψε παραδοσιακούς χορούς με την συμμετοχή και του κοινού.

Δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ