Βρήκε την φωτογραφική της δύο χρόνια αφού την έχασε στο βυθό της θάλασσας και… λειτουργούσε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Βρήκε την φωτογραφική της δύο χρόνια αφού την έχασε στο βυθό της θάλασσας και… λειτουργούσε

Μία νεαρή κοπέλα από την Ταιβάν τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε πάει για διακοπές στα ανατολικά της χώρας και συγκεκριμένα με μία παρέα φίλων της για κατάδυση.

Μαζί της είχε μία αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή καθώς οι υποβρύχιες φωτογραφίες είναι από τις πλέον εντυπωσιακές αναμνήσεις που μπορεί να έχει ένας ταξιδιώτης.

Κάποια στιγμή ένας από τους φίλους της χρειάστηκε βοήθεια και η Σερίνα Τσουμπακιχάρα κολύμπησε γρήγορα προς το μέρος του. Τότε έχασε την φωτογραφική της η οποία εξαφανίστηκε στον βυθό της θάλασσας.

fogjpfdoj2
Όπως αναφέρει το BBC η κοπέλα μετά από τρία χρόνια βρήκε πάλι την φωτογραφική της μηχανή η οποία ήταν λειτουργική και μάλιστα οι φωτογραφίες που είχε προλάβει να τραβήξει βγήκαν άθικτες.

Όπως περιέγραψε η ίδια η κοπέλα «Όλα αυτά τα χρόνια η φωτογραφική κάμερα έκανε... χιλιόμετρα μέχρι που η θάλασσα τη ξέβρασε σε μία παραλία. Ένα γκρουπ μαθητών βρισκόταν εκεί, αφού συμμετείχε σε ένα περιβαντολογικό πρόγραμμα και καθάριζαν την παραλία από τα σκουπίδια. Ένα 11χρονο αγόρι πρόσεξε την κάμερα που ήταν γεμάτη με φύκια και κοχύλια και την παρέδωσε στη δασκάλα του».

fogjpfdoj3
Η κάμερα έμοιαζε περισσότερο με πέτρα, παρά με κάμερα παρόλα αυτά λειτουργούσε κανονικά.

Η έκπληκτη κάτοχος συμπλήρωσε: «Δεν το πίστευα, έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν οι φίλοι μου μου είπαν ότι κάποιος δημοσίευσε τις υποβρύχιες φωτογραφίες μας από την χαμένη μου κάμερα».

fogjpfdoj5

fogjpfdoj4
Πηγή: newsbeast