NBA: Μαγικός Αντετοκούνμπο στο επικό «διπλό» επί των Ουόριορς (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

NBA: Μαγικός Αντετοκούνμπο στο επικό «διπλό» επί των Ουόριορς (video)

NBA: Μαγικός Αντετοκούνμπο στο επικό «διπλό» επί των Ουόριορς (video)Πραγματοποιώντας την καλύτερή τους εμφάνιση, το τελευταίο διάστημα, οι Μπακς με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πανηγύρισαν μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη 116-107 επί των Ουόριορς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν, για μία ακόμα φορά, ο οδηγός για τα «Ελάφια» που έφτασαν την τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς, δείχνοντας πως δεν έχουν καμία διάθεση να μπουν σε περιπέτειες για την παρουσία τους στα play offs του NBA. Ο «Greek Freak» ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 32 πόντους, έχοντας μόλις 3 άστοχα σουτ. Παράλληλα, είχε 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Κρις Μίντλετον, με 23 πόντους, Έρικ Μπλέντσο με 20 και Τζαμπάρι Πάρκερ με 14 πόντους.

Από την άλλη, πρώτος σκόρερ για τους Ουόριορς ήταν ο Κουίν Κουκ που τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους, ωστόσο, οι Πρωταθλητές δεν κατάφεραν να βρουν τις λύσεις, μετά την αποβολή του Κέβιν Ντουράντ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα, οι «πολεμιστές» με την ήττα τους κατέκτησαν και μαθηματικά την δεύτερη θέση της Δύσης, πίσω από τους Ρόκετς.

Δείτε...