Αναμονή σε δύο… μέτωπα για τον Παναθηναϊκό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Αναμονή σε δύο… μέτωπα για τον Παναθηναϊκό

Αναμονή σε δύο… μέτωπα για τον Î Î±Î½Î±Î¸Î·Î½Î±ÏŠÎºÏŒΗ μάχη του Παναθηναϊκού για επιβίωση και αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται, με το τριφύλλι να περιμένει ευχάριστα νέα τόσο από την UEFA, όσο και από την Σούπερ Λίγκα.
Τη πεποίθηση ότι η ομάδα θα αποφύγει το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού για έξω-αγωνιστικούς λόγους εξακολουθούν αν εκφράζουν τα στελέχη της πράσινης ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν από σήμερα ευχάριστες εξελίξεις και στα δύο μέτωπα που κυνηγούν.

Σήμερα ουσιαστικά λήγει η προθεσμία για τους φακέλους αδειοδότησης, όμως υπάρχει η σιγουριά ότι θα δοθεί παράταση δύο εβδομάδων από την UEFA και έτσι οι πράσινοι θα έχουν περιθώριο μέχρι τις 15 Απριλίου να τρέξουν τις υποθέσεις διακανονισμών.

Την ίδια ώρα φουντώνει η φημολογία για έκτακτο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας τη Δευτέρα, με το θέμα της αλλαγής ποινής υποβιβασμού να επανέρχεται στο προσκήνιο. Όπως αναφέρει μάλιστα το ρεπορτάζ, η ανατροπή των δεδομένων είναι πολύ πιθανή. Συγκεκριμένα οι πιθανότητες να υπάρξουν 12 ψήφοι υπέρ έχουν αυξηθεί, καθώς 8 ομάδες δεν έχουν τηλεοπτική στέγη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ειδικά για το δεύτερο θέμα οι εξελίξεις αναμένονται εντός της σημερινής ημέρας. Σε αυτή την ιστορία ο Παναθηναϊκός βάζει το ειδικό του βάρος που δεν διαθέτουν οι άλλες 7 ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και ως αντάλλαγμα θέλει την υποστήριξη τους στη ψηφοφορία, ώστε να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό. Έτσι μιλάμε για ένα deal που θα βγάλει κερδισμένους όλους τους εμπλεκόμενους, καθώς και οι άλλες ομάδες θα βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, κάτι που για τους μικρομεσαίους αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων.