Πενταδάτος στο All Star Game του NBA ο… Giannis Antetokounmpo - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Πενταδάτος στο All Star Game του NBA ο… Giannis Antetokounmpo

Οχι απλά μέσα στο All Star Game του Λος Αντζελες αλλά και πενταδάτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο Ελληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς με 2.530.211 ψήφους θα είναι παρών στο δεύτερο συνεχόμενο All Star Game της καριέρας του συνεχίζοντας να γράφει ιστορία.
Ο Γιάννης έχασε την 1η θέση στην ψηφοφορία και την αρχηγία στην Ανατολή μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς κι αυτό για μόλις 108.083 ψήφους, με τον «Βασιλιά» να έχει 2.638.294. Ο Ελληνας διεθνής νίκησε τον «αντίπαλό» του στην ψηφοφορία μεταξύ των παικτών με 226 έναντι 200 και ήρθα ισοπαλία 99-99 στην ψηφοφορία των Media.
Εκτός των ΛεΜπρόν και Αντετοκούνμπο, βασικοί στην Ανατολή θα ξεκινήσουν και οι Εμπίντ, Ιρβινγκ και Ντερόζαν!
Ανατολή: Λεμπρόν (Καβαλίερς), Αντετοκούνμπο (Μπακς), Εμπίντ (Σίξερς), Ιρβινγκ (Σέλτικς), ΝτεΡόζαν (Ράπτορς)
Στη Δύση, ο Στεφ Κάρι ήταν ο παίκτης με τους περισσότερους ψήφους και θα είναι και ο αρχηγός της. Βασικός επιλέχθηκε ο συμπαίκτης του, Κέβιν Ντουράντ, όπως και οι Χάρντεν, Ντέιβις, Κάζινς.
Δύση: Κάρι (Ουόριορς), Ντουράντ (Ουόριορς), Χάρντεν (Ρόκετς), Ντέιβις (Πέλικανς), Κάζινς (Πέλικανς).
Να τονίσουμε πως οι δύο αρχηγοί, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι για να «φτιάξουν» τις πεντάδες τους πρέπει να πάρουν από 4 παίκτες μέσα από τους βασικούς εναπομείναντες οκτώ παίκτες.
Οι αναπληρωματικοί αναμένεται να ανακοινωθούν το βράδυ της 23 Ιανουαρίου, ενώ τα ακριβή rosters θα γίνουν γνωστά στις 25 Ιανουαρίου σε εκπομπή του TNT.