Master Chef: «Με αυτά τα νύχια έπιανες το κρέας;» -Το σχόλιο Κοντιζά «έκοψε τα πόδια» διαγωνιζόμενου [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Master Chef: «Με αυτά τα νύχια έπιανες το κρέας;» -Το σχόλιο Κοντιζά «έκοψε τα πόδια» διαγωνιζόμενου [βίντεο]

Master Chef: «Με αυτά τα νύχια έπιανες το κρέας;» -Το σχόλιο Κοντιζά «έκοψε τα πόδια» διαγωνιζόμενου [βίντεο]Άφωνος έμεινε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τα βρώμικα νύχια που είχε ένας διαγωνιζόμενος στο Master Chef.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνιζόμενος Γιώργος Συγγελάκης παρουσίασε στους κριτές του Master Chef φιλέτο μοσχάρι με σάλτσα κρασιού και μια σαλάτα με βαλεριάνα, ρόκα και μια βινεγκρέτ από μυλόξυδο.

Ωστόσο, οι κριτές δεν έμειναν τόσο ευχαριστημένοι από τη μαγειρική του, με τον Σωτήρη Κοντιζά όχι μόνο να μην τρώει από το πιάτο του, αλλά να σχολιάζει και τα βρώμικα νύχια του.

«Με αυτά τα νύχια… Κοίτα τα δάχτυλά σου, ζούλαγες πριν το κρέας, πόση ώρα, θυμάσαι; Το νύχι δεν είναι λερωμένο από το κρέας. Με γυμνό χέρι το κόβεις, το βάζεις από το ξύλο κοπής εδώ. Θες να μου πεις ότι τα νύχια σου, το πρωί που ξύπνησες, ήταν πεντακάθαρα;», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Εμφανώς ενοχλημένοι και οι υπόλοιποι κριτές από τη συμπεριφορά του, καθώς ο διαγωνιζόμενος προσπαθούσε να δικαιολογήσει κάθε λάθος του, ο Γιώργος Συγγελάκης έφυγε από το παιχνίδι έχοντας τρία «όχι».