Αυτό είναι το Xiaomi Mi 11 Ultra σε όλο του το μεγαλείο! Με οθόνη στο πίσω μέρος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Αυτό είναι το Xiaomi Mi 11 Ultra σε όλο του το μεγαλείο! Με οθόνη στο πίσω μέρος

 Η Xiaomi μόλις πριν από μερικές ημέρες, προέβη στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Xiaomi Mi 11 σε παγκόσμιο επίπεδο και αποδεικνύεται ως ένα αρκετά εντυπωσιακό flagship για τα 750-799 ευρώ. Βέβαια, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα ακόμη καλύτερο flagship. Ο λόγος, για το Mi 11 Ultra.

Xiaomi-Mi-11-Ultra

Ο Youtuber Tech Buff PH ανέβασε ένα βίντεο 10 λεπτών που παρουσιάζει το Xiaomi Mi 11 Ultra. Δυστυχώς αυτό μετά διαγράφηκε, αλλά ένας άλλος χρήστης του Youtube το ανέβασε. Όπως θα δεις, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi 11 Ultra είναι η μεγάλη οπίσθια κάμερα, η οποία στεγάζει όχι μόνο τους τρεις αισθητήρες αλλά και μια μικρή οθόνη. Η οθόνη, είναι πολύ μικρή για να αλληλεπιδράσεις μαζί της, αλλά μάλλον θα είναι για τη λήψη selfie φωτογραφιών με την κύρια κάμερα.

Όσον αφορά τη φωτογραφία, το Ultra μοντέλο θα αποτελεί μια εντυπωσιακή αναβάθμιση σε σχέση με το Mi 11. Θα εξοπλιστεί με μια 50MP κύρια κάμερα, μια 48MP ultra wide angle και μια 48MP periscope κάμερα με 120X digital zoom. Βέβαια, δεν θα απουσιάζει ένας 20MP αισθητήρας στην οπή.

Το τηλέφωνο επίσης θα προσφέρει γρήγορες ταχύτητες φόρτισης των 5.000 mAh, με 67w γρήγορη ενσύρματη φόρτιση και 67w γρήγορη ασύρματη φόρτιση, όπως και 10w αντίστροφη φόρτιση. Η συσκευή θα εξοπλιστεί με Snapdragon 888, μια των 6.67 ιντσών WQHD+ OLED οθόνη με 120Hz refresh rate και Harman Kardon-tuned ηχεία. Η τιμή αναμένεται να ξεπερνά το 1000αρικο.