Νέα καταγγελία για τον Παύλο Χαϊκάλη από την Sky Maddas: «Πρώτη φορά κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Νέα καταγγελία για τον Παύλο Χαϊκάλη από την Sky Maddas: «Πρώτη φορά κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ»

 Έπειτα από τη Ηλιάνα Αραβή, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas κατήγγειλε και αυτή τον Παύλο Χαϊκάλη για απρεπή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση.

Η κατά κόσμον Μαρία Ταβερναράκη έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα που ο ηθοποιός της έστελνε το 2011, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών.

Ο ηθοποιός φαίνεται να της στέλνει μηνύματα με αισχρούς χαρακτηρισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Facebook. Ωστόσο, όπως εξηγεί, η Sky Maddas: «Σκεφτόμουν και σε ποιες φωτός μου αναφερόταν. Γιατί φώτο με κιλοτάκια δεν είχα ανεβάσει ποτέ σε κανένα σόσιαλ μου μίντια».

«Ειχα ανεβασει φωοτγραφιες μιας φιλης μου με μαγιο το καλοκαιρι του 2011 και ειχα ανεβασει μια φωτο με τα ποδια μου για να δειξω το χρωμα που εκανα. Ηταν η πρωτη φορα που καποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ», συνεχίζει σε επόμενη ανάρτησή της η ηθοποιός και σεναριογράφος.

Τέλος, η Sky Maddas αναφέρεται και στο κωμικό του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη, όπου οι δύο ηθοποιοί φέρεται να κοροϊδεύουν τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Θυμήθηκα πόσο άσχημα είχα νιώσει, πόσο ντράπηκα, πόσο δεν ήθελα να προσβάλω τον πολύ ηθοποιό», αναφέρει.