Μαρτίνς: «Στην περίπτωση που δεν είναι έτοιμος με PSV ο Αβραάμ ο Σωκράτης θα μπορεί να παίξει» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Μαρτίνς: «Στην περίπτωση που δεν είναι έτοιμος με PSV ο Αβραάμ ο Σωκράτης θα μπορεί να παίξει»


Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και την κατάστασή του καθώς και για το επίπεδο ετοιμότητας του Σωκράτη ενόψει PSV.

Ο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Τον Ανδρούτσο: Νιώθει πολύ αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε πως όταν είναι καλά μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Νιώθει πολύ σίγουρος και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία. Σήμερα έπρεπε να ξεκουράσουμε άλλους παίκτες. Έπαιξε και στόπερ και κεντρικός χαφ αλλά είχε λιγότερο χρόνο σε σχέση με άλλους παίκτες και παρόλα αυτά πήγε καλά.

Τον Σωκράτη και τον τραυματισμό του Αβραάμ ενόψει PSV: Ο Σωκράτης έρχεται από μία μεγάλη περίοδο χωρίς αγώνες. Όμως είμαστε σίγουροι - γιατί βλέπουμε πως δουλεύει - πως μέχρι το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν θα είναι έτοιμος και θα μπορεί να παίξει. Περιμένουμε να δούμε για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ακόμα δεν γνωρίζουμε την κατάσταση του Αβραάμ. Μάλλον είναι ένας μυϊκός τραυματισμός. Σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος και διαθέσιμος για την Αϊντχόφεν ο Αβραάμ πιστεύουμε πως ο Σωκράτης θα είναι έτοιμος και θα μπορεί να παίξει γιατί υπάρχει ένα σημαντικό διάστημα που θα μπορεί να προπονηθεί και να προετοιμαστεί.

Τις μεταγραφές: Είναι πολύ καλή η αίσθηση που έχω μετά την περίοδο των μεταγραφών. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Πλήρης. Είχαμε περισσότερους παίκτες από το συνηθισμένο. Και αυτό διότι ξεκινήσαμε περίοδο χωρίς προετοιμασία και με τρεις διοργανώσεις. Η ομάδα είναι πλήρης. Δεν σκέφτεται μόνο το σήμερα αλλά 'χτίζουμε' και το μέλλον και τις ανάγκες μας και προσπαθούμε να τα προετοιμάσουμε. gazzetta.gr