Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Καμπετσή και Ξενόπουλο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Καμπετσή και Ξενόπουλο

 Αργύρης Καμπετσής και Βασίλης Ξενόπουλος θα παραμείνουν πράσινοι και τα επόμενα χρόνια έπειτα από την οριστική συμφωνία στην οποία έφτασαν με τον σύλλογο για την ανανέωση της συνεργασίας τους. 

Ο Παναθηναϊκός επενδύσει σε παίκτες που μπορούν ν' αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου και οι Καμπετσής και Ξενόπουλος έχουν πλέον συμφωνήσει οριστικά με την ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους με την πράσινη φανέλα. 

Ο υψηλόσωμος επιθετικός το τελευταίο διάστημα έχει πάρει τα πάνω του, σκοράρει, είναι βασικός μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη στην επίθεση, με τους δυο τους ν' αφήνουν στον πάγκο τους Μακέντα και Καρλίτος και πλέον ο Καμπετσής γνωρίζει ότι το μέλλον του είναι στον Παναθηναϊκό. 

Ο Βασίλης Ξενόπουλος είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας των «πράσινων» και μάλιστα είχε πάρει ευκαιρία και στο ματς της Τούμπας λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Εκεί μπορεί να δέχθηκε δυο γκολ, αλλά η γενικότερη εικόνα του είναι τέτοια που στο «τριφύλλι» θέλησαν να τον κρατήσουν. 

Κι εκείνος έχει πλέον οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσουν οι δύο πλευρές μαζί την διαδρομή τους για τα επόμενα χρόνια... Gazzetta.gr