Η Ρεάλ συνεχάρη τον Ρονάλντο: «Ο κορυφαίος σκόρερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» (pic) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Η Ρεάλ συνεχάρη τον Ρονάλντο: «Ο κορυφαίος σκόρερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» (pic)

 Με μήνυμά της στα social media η Ρεάλ συνεχάρη τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το γεγονός ότι ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους είναι πλέον ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όχι μόνο βοήθησε την Γιουβέντους να κάνει άλμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας αλλά με τα δύο γκολ που σημείωσε έφτασε τα 763 και ξεπέρασε κατά ένα γκολ τους θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον Γιόζεφ Μπίκαν και τον Πελέ που έχουν 762 γκολ.

Μοναδικός που μπορεί πλέον να ξεπεράσει τον Πορτογάλο σταρ των «μπιανκονέρι» σε γκολ είναι ο Λιονέλ Μέσι που είναι στην 5η θέση με 720 γκολ.

Πάντως η Ρεάλ από την πλευρά της δεν άφηγε ασχολίαστο το ρεκόρ του «CR7» και με μήνυμά της στα social media συνεχάρη τον πρώην ποδοσφαιριστή της.

«Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου μας και τώρα κορυφαίος σκόρερ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Συγχαρητήρια Κριστιάνο», έγραψε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η Ρεάλ.