«Είμαι λίγο μελανιασμένος αλλά καλά!»: Το τελευταίο βίντεο του Ντιέγκο Μαραντόνα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

«Είμαι λίγο μελανιασμένος αλλά καλά!»: Το τελευταίο βίντεο του Ντιέγκο Μαραντόνα

 «Είμαι λίγο μελανιασμένος αλλά καλά» λέει ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον γιατρό του σε ένα βίντεο που γυρίστηκε λίγες ημέρες προτού πεθάνει.

Το βίντεο που λέγεται ότι είναι το τελευταίο του Αργεντίνου σταρ του ποδοσφαίρου τραβήχτηκε στο σπίτι του, όπου ο Μαραντόνα ανάρρωνε από το χειρουργείο στον εγκέφαλο. Έχει ακόμα επιδέσμους στο κεφάλι και φαίνεται κάποιες φορές να δυσκολεύεται να βρει τις σωστές λέξεις.\

«Έχω μελανιές αλλά είμαι καλά. Ξέρεις ότι δεν μου αρέσει να μιλάω με πολλούς αλλά όταν είμαι με καλούς ανθρώπους βγαίνω από το καβούκι μου» λέει ο Μαραντόνα στον γιατρό του.

Μιλώντας ενώ ανακατεύει τη σούπα του δίπλα στην πρώην του Βερόνικα Ογιέδα, λέει «Φιλιά Λουκ. Λεοπόλδο Γιακίντο Λουκ» και οι δυο τους γελούν!



Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από το Cronica TV, περιγράφεται στην Αργεντινή ως το τελευταίο του Μαραντόνα πριν πεθάνει στις 25 Νοεμβρίου από καρδιακή ανεπάρκεια.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο γιατρός και προσωπικός φίλος του Μαραντόνα βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς κυκλοφόρησε το ηχητικό στο οποίο ο Λεοπόλδο Λούκε μιλά με την ψυχίατρο Αγουστίνα Κοσάτσοφ για την κατάσταση του Ντιέγκο αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ναι ρε μαλ…, φαίνεται πως ήταν καρδιακή ανακοπή και έχει πεθάνει. Θα χεστεί πεθαίνοντας ο χοντρός, δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Πάω προς τα εκεί»…

«Εμείς το κάναμε χειρωνακτικά, τώρα είναι με την ομάδα, προσπαθούν να τον συνεφέρουν και τον διασωληνώνουν. Αλλά πρώτα ήμασταν εμείς 10-15 λεπτά, γιατί δεν ερχόταν το ασθενοφόρο», απαντάει η Κοσάτσοφ.