Εξαφάνιση Lamanif: Σε ψυχιατρική κλινική ο 24χρονος ράπερ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Εξαφάνιση Lamanif: Σε ψυχιατρική κλινική ο 24χρονος ράπερ

 Εξηγήσεις κλήθηκε να δώσει κατά τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του στους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο 24χρονος ράπερ Lamanif.

Οι αστυνομικοί ρώτησαν τον νεαρό πού βρισκόταν το διάστημα της εξαφάνισής του και τον ρώτησαν για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα Thestival, αμέσως μετά την κατάθεσή του, ο Lamanif οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Πηγή από το περιβάλλον του νεαρού μουσικού ανέφερε στο thestival ότι ο 24χρονος χρήζει βοηθείας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 24χρονος ράπερ είχε εξαφανιστεί από την Άνω Περαία και εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Thestival.gr, συστάθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό του 24χρονου Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρου Μανιφάβα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε υπαίθριο χώρο και μόνος του.

Άμεσα μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο νεαρός είχε εντοπιστεί στο νοσοκομείο, ωστόσο φαίνεται πως αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται τελικά.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα φτάνει εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του, που ζει στη Γερμανία.

Τα ίχνη του Lamanif χάθηκαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις αρχές από τη γιαγιά του μερικές ώρες αργότερα.

Ο νεαρός είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του, εκφράζοντας την βούλησή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος στο βίντεο, δεχόταν εκβιασμούς με υλικό ακατάλληλου περιεχομένου.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral στο Instagram, καθώς το κοινοποίησαν γνωστοί instagrammers-influencers και προωθήθηκε σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.