Gorilla Glue Girl: Η Αμερικανίδα που έβαλε κόλλα στο μαλλί της πριν 1 μήνα κι ακόμα το πληρώνει! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Gorilla Glue Girl: Η Αμερικανίδα που έβαλε κόλλα στο μαλλί της πριν 1 μήνα κι ακόμα το πληρώνει!

Πολλές εβδομάδες μετά την ατυχή απόφαση, το μαλλί παραμένει «πέτρα» - Κύμα συμπαράστασης αλλά και άφθονη... καζούρα online

Πριν από έναν περίπου μήνα, μια Αμερικανίδα ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι της στη Λουιζιάνα όταν διαπίστωσε ότι της είχε τελειώσει η λακ. Ανήσυχη για τη διάρκεια του χτενίσματός της, που μόλις είχε ολοκληρώσει, η Τέσικα Μπράουν αποφάσισε να βάλει στο κεφάλι της ένα προϊόν κόλλας σε μορφή σπρέι. Περισσότερες από τέσσερις εβδομάδες μετά, η εν λόγω γυναίκα - γνωστή πλέον ως Gorilla Glue Girl, από τη μάρκα της ισχυρής κόλλας - πληρώνει ακόμα πολύ... ακριβά την απόφασή της.

Η άκρως τραυματική ιστορία της Μπράουν, την οποία μοιράστηκε με βίντεο στο TikTok και το Instagram, έχει γίνει viral τα περασμένα 24ωρα, με πολλούς χρήστες των social media να περιμένουν με αγωνία να δουν την κατάληξη της απίστευτης περιπέτειας. Αρκετές εβδομάδες αφότου η Αμερικανίδα είχε την ατυχή έμπνευση να πειραματιστεί με... αντισυμβατικά προϊόντα hairstyling, τα μαλλιά της παραμένουν το ίδιο κολλημένα όπως την πρώτη μέρα.

Αλλεπάλληλα λουσίματα και χρήση διαφόρων προϊόντων, όπως λάδι καρύδας, δεν έφεραν το παραμικρό αποτέλεσμα, όπως εξήγησε η ίδια γυναίκα στα βίντεό της, εμφανώς αναστατωμένη.



Η Μπράουν πόσταρε το πρώτο κλιπ που περιέγραφε τον εφιάλτη της πριν από μία εβδομάδα, ζητώντας από τους followers να της προτείνουν λύσεις σχετικά με το πρόβλημά της. Έχοντας λάβει διάφορες γνώμες, τελικά το περασμένο Σάββατο κατέφυγε στο τοπικό νοσοκομείο της πόλης της για να ζητήσει βοήθεια. Δυστυχώς, ούτε κι αυτή η προσπάθεια απέδωσε καρπούς και η γυναίκα αποχώρησε μετά από 22 ώρες με την κόλλα να καλύπτει ακόμα το κεφάλι της.

Σύμφωνα με το TMZ, οι νοσηλεύτριες προσπάθησαν να αφαιρέσουν το προϊόν χρησιμοποιώντας μαντιλάκια με ασετόν, όμως το αίσθημα καύσου στο κεφάλι της γυναίκας δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν. Έδωσαν ωστόσο κάποια μαντιλάκια στη γυναίκα, προκειμένου να συνεχίσει τη «θεραπεία» στο σπίτι της.



Αφότου δημοσιοποίησε την ιστορία της στα social media, η Μπράουν έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τα ιατρικά της έξοδα, και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 13.000 δολάρια μέσω online πλατφόρμας. Αναφορές σε αμερικανικά ΜΜΕ που έλεγαν ότι η γυναίκα σκέφτεται να μηνύσει την εταιρεία που παράγει την κόλλα Gorilla Glue δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Η εταιρεία από τη μεριά της εξέφρασε συμπόνια για τη γυναίκα που έχει μπλέξει σε αυτήν την «ατυχή κατάσταση» αλλά υπογράμμισε μέσω tweet ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να πιστεύει ότι ήταν συνετό να χρησιμοποιήσει το προϊόν στα μαλλιά της.



Πάντως, μετά από εβδομάδες πόνου, άγχους και ανησυχίας, εμφανίστηκε μια αχτίδα ελπίδας για το Gorilla Glue Girl. Σύμφωνα με την New York Post, ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Μάικλ Όμπεργκ της είπε ότι μπορεί να βάλει τέλος στην περιπέτειά της, χρησιμοποιώντας ένα εξειδικευμένο προϊόν αφαίρεσης κόλλας, σε μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει 3 μέρες.

Η Μπράουν πρόκειται να ταξιδέψει σήμερα στο Λος Άντζελες για να συναντήσει τον γιατρό, ο οποίος μάλιστα προσφέρθηκε να της κάνει δώρο τη «θεραπεία» η οποία κανονικά θα κόστιζε 12.500 δολάρια.