«Πορεύομαι πια με τα λόγια του Θεού»: Η τεράστια αλλαγή του Αγόρου 4 χρόνια μετά το Survivor (Vid) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

«Πορεύομαι πια με τα λόγια του Θεού»: Η τεράστια αλλαγή του Αγόρου 4 χρόνια μετά το Survivor (Vid)

 «Υγεία, ευλογία και υπομονή» ευχήθηκε ο Νικόλας Αγόρου στους τηλεθεατές του Dot., παραχωρώντας την πρώτη του συνέντευξη ύστερα από πολύ καιρό απουσίας.

Ο εκκεντρικός παίκτης του Survivor 3, αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης εξαφανίστηκε από τα φώτα και σκόπιμα δεν έδινε συνεντεύξεις, παρά τις προτάσεις που δέχτηκε.

Σήμερα, εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός, υποστηρίζοντας πως ένα θαύμα άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα και τον έκανε να αποφασίσει να πορευτεί με τα λόγια του Θεού, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Αποστασιοποιήθηκα από τα κοινά για προσωπικούς λόγους, αλλά και γιατί ήθελα να εξελίξω τον εαυτό μου και να πορεύομαι με τα λόγια του Θεού στην καθημερινότητά μου και στις πράξεις μου. Τώρα πλέον νιώθω έτοιμος και γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ», είπε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και συνέχισεΣυνέβη ένα θαύμα στη ζωή μου – το οποίο είναι προσωπικό και θέλω να το κρατήσω για μένα – και μετά απ’ αυτό άλλαξα».

Όσο για την εμπειρία του στο Survivor;

«Πήγαινα για τη νίκη, αλλά συνειδητοποίησα τελικά ότι ο εγωισμός διαλύει τα πάντα. Ο Θεός και η πίστη που έχω με βοήθησαν να βγάλω καθετί αρνητικό από τη ζωή μου», σχολίασε.

Δείτε όσα ειπώθηκαν: