GeForce Now: Επιτέλους κυκλοφόρησε επίσημα στο Chrome για Windows και Mac - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

GeForce Now: Επιτέλους κυκλοφόρησε επίσημα στο Chrome για Windows και Mac

 Τι είναι το GeForce NOW?


Το GeForce NOW είναι το cloud gaming service (υπηρεσία ροής παιχνιδιών) της NVIDIA, παρέχοντας gameplay σε πραγματικό χρόνο απευθείας από το cloud στον φορητό υπολογιστή, τον επιτραπέζιο υπολογιστή, το Mac, το SHIELD TV ή την Android συσκευή σας.


Με το GeForce Now μπορείτε να κάνετε stream τη δική σας βιβλιοθήκη παιχνιδιών όπου και όποτε θέλετε παίζοντας τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Με την αποθήκευση cloud (για τα υποστηριζόμενα παιχνίδια), μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι από εκεί που το σταματήσατε, σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη συσκευή, όπου κι αν βρίσκεστε.


Το GeForce Now ήταν και είναι διαθέσιμο για τηλέφωνα Android και Chromebook, καθώς και macOS και Windows, εδώ και αρκετό καιρό αλλά οι χρήστες έπρεπε να χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις αυτόνομες εκδόσεις στα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών τους. Από σήμερα, ωστόσο, έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.


Μέχρι και πριν λίγο καιρό, η εταιρεία είχε περιορίσει τη διαθεσιμότητα στο Google OS, και για να μπορεί να παίξει κάποιος απευθείας στο Chrome σε άλλες πλατφόρμες χρειαζόταν ένα πολύπλοκο και κουραστικό workaround.


Αυτό το γεγονός διευκολύνει τη θέση του εν δυνάμει καταναλωτή καθώς του δίνει τη δυνατότητα να “τεστάρει” το GeForce Now κατευθείαν από τον browser του χωρίς μπει στη διαδικασία να κάνει λήψη και εγκατάσταση ολόκληρου λογισμικού.


Δεν έχει σημασία αν είστε χρήστης Mac ή Windows, μπορείτε να μεταβείτε στη διεύθυνση play.geforcenow.com και να ξεκινήσετε να παίζετε αρκεί να είστε συνδρομητής. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η Nvidia εξακολουθεί να συνιστά τη χρήση της κατάλληλης εφαρμογής αντί της εφαρμογής μέσω Chrome για βέλτιστη εμπειρία. techblog.gr