Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν συνάντηση με τον Αλαφούζο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν συνάντηση με τον Αλαφούζο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να συναντηθούν με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο για να του γνωστοποιήσουν τα όσα επικρατούν στο Κορωπί επί των ημερών του Λάζλο Μπόλονι.

Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε τον Ιανουάριο στον μήνα της μεγάλης του αντεπίθεσης και κατάφερε να μειώσει αισθητά την διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το «τριφύλλι» με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο μέτρησε ένα σερί πέντε νικών μέσα στο 2021 και δείχνει να βρίσκει τον τρόπο να επικρατεί, παρά το γεγονός πως κατά γενική ομολογία δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο ενώ κατά καιρούς έχουν καταγραφεί διάφορα «επεισόδια» ανάμεσα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. 

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως κατά καιρούς έχουν υπάρξει επίσημες τοποθετήσεις των παικτών για τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός.

Την αρχή έκανε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ακολούθησε ο Σωκράτης Διούδης. Αμφότεροι εξέφρασαν την επικρατούσα άποψη στο Κορωπί για την εικόνα της ομάδας. Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο αγωνιστικό και στο gazzetta.gr το έχουμε καταγράψει εδώ και καιρό.

 
Παρά την εξαιρετική πορεία, λοιπόν, είναι ξεκάθαρο πως στο «στρατόπεδο» των ποδοσφαιριστών της ομάδας υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμός για πρόσωπα και καταστάσεις επί των ημερών της τεχνικής ηγεσίας του Ρουμάνου τεχνικού, οι οποίες δεν συμβαδίζουν με το μέγεθος του συλλόγου και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στο κλίμα των αποδυτηρίων. Στο... στόχαστρο βρίσκεται φυσικά και ο άμεσος συνεργάτης του, Σεργκέι Κουζνέτσοφ.
 
Με αφορμή αυτά τα περιστατικά, κάποια έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κάποια άλλα, πολλά περισσότερα όχι, οι αρχηγοί της ομάδας(Κουρμπέλης, Διούδης, Βιγιαφάνιες) στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας και πριν αναχωρήσει η αποστολή για τον Βόλο όπου ο Παναθηναϊκός έκανε το «διπλό» με δέκα παίκτες, ζήτησαν από τον συντονιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Σαραβάκο να μεσολαβήσει, ώστε να συναντηθούν με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.
 
Στόχος τους ήταν να τον ενημερώσουν για όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» το τελευταίο τρίμηνο, ώστε εκείνος να έχει πλήρη επίγνωση των πραγμάτων. Μία κίνηση που πραγματικά δεν έχει ξανασυμβεί  τα τελευταία πολλά χρόνια και που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας, την οποία... μακιγιάρει η πορεία του τελευταίου μήνα. 
 
Πως αντέδρασε ο Αλαφούζος; Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ απάντησε αρνητικά, δεν δέχθηκε σε πρώτη φάση να γίνει αυτό το ραντεβού, καθώς θεωρεί πως η δουλειά που γίνεται «μιλάει» από μόνη της πάνω στο χορτάρι και στηρίζει στον απόλυτο βαθμό τον Ρουμάνο προπονητή. gazzetta.gr