Παναθηναϊκός: Απόλυτη επιβεβαίωση: «Έσκασε» η πρόταση από Εσπανιόλ για Μακέντα – «Πιέζει» ο Ιταλός, κοντά σε deal! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Παναθηναϊκός: Απόλυτη επιβεβαίωση: «Έσκασε» η πρόταση από Εσπανιόλ για Μακέντα – «Πιέζει» ο Ιταλός, κοντά σε deal!


 Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» για Εσπανιόλ. Λεπτομέρειες απομένουν για το deal.

Παναθηναϊκός – Μακέντα

Ο Παναθηναϊκός είναι μερικές λεπτομέρειες μακριά από το να παραχωρήσει στην Εσπανιόλ τον Φεντερίκο Μακέντα. Προς απόλυτη επιβεβαίωση του θέματος που σας αποκάλυψε το Sportime από το φύλλο του Σαββάτου.

Εδώ και μέρες «πιέζει» ο Ιταλός στράικερ για να αποχωρήσει από το «τριφύλλι». Κύριος λόγος το ότι δεν είναι πλέον στα βασικά πλάνα του Λάζλο Μπόλονι. Η Εσπανιόλ κατέθεσε επίσημη πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς και πλέον δεν είναι μακριά η οριστική συμφωνία,. Προφορικά οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει, μένει να προλάβουν τα διαδικαστικά.

Από τη στιγμή που βγαίνει το τελευταίο διάστημα και η επιλογή του Αργύρη Καμπετσή (όπως και του Ιωαννίδη) από τους «πράσινους» μάλλον το πράγμα έγινε πιο εύκολο. Ας μην ξεχνάμε πως χρόνο συμεμτοχής δεν παίρνει ούτε ο Καρλίτος. Διότι υπήρχαν φωνές στο «τριφύλλι» που ήθελαν να μένε ο Μακέντα στους «πράσινους». Μην ξεχνάμε όμως πως ο έμπειρος Ιταλός ψάχνει εδώ και αρκετές μεταγραφικές περιόδους μια νέα πρόκληση. Πότε κάποια χώρα από την Αραβια, ποτε προτάσεις από την Τουρκία, είχε γίνει αρκετός ντόρος. Μάλλον το πλήρωμα του χρόνου ήρθε.

Το πρωτοσέλιδο του Sportime με την αποκάλυψη για Μακέντα

Όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Βαρκελώνη. Αναμένεται να πετάξει για εκεί την Τρίτη και να τελειώσει το deal με την Εσπανιόλ. Μέσα στην ημέρα αναμένονται και οι όποιες οριστικές εξελίξεις. Ωστόσο δεν μοιάζει να υπάρχει κάτι ικανό να χαλάσει τον δανεισμό του Μακέντα. Ο Παναθηναϊκός γλιτώνει το συμβόλαιο του Μακέντα και σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί η οψιόν, το συνολικό όφελος θα είναι περίπου στο ένα εκατ. ευρώ.

Διαβάστε την αποκάλυψη του Sportime για τον Παναθηναϊκό και την πρόταση της Εσπανιόλ στον Μακέντα από τα παρασκήνια του Σαββάτου (30/1).

Τη στήλη των παρασκηνίων και των μεταγραφικών αποκαλύψεων για ό,τι κινείται στην πιάτσα τη διαβάζετε με το Sportime κάθε Σάββατο και Κυριακή!

Έργα και ημέρες του Φεντερίκο Μακέντα στον Παναθηναϊκό