ΠΑΟΚ: Τέλος οι μεταγραφές δεν παίρνει χαφ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΟΚ: Τέλος οι μεταγραφές δεν παίρνει χαφ!

 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο δικέφαλος αποφάσισε να μη προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική κίνηση.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να φέρει παίκτη στη μεσαία γραμμή όπως ζήτησε εδώ και καιρό ο Πάμπλο Γκαρσία αλλά τελικά δεν θα προχωρήσει σε κάποια απόκτηση.


Το πρόβλημα λοιπόν στη μεσοαμυντική γραμμή μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Αουγκούστο αλλά και την παραχώρηση του Εσίτι μεγαλώνει και άλλο για έναν παίκτη που από το καλοκαίρι ψάχνει ο ΠΑΟΚ αλλά δεν κατάφερε να βρει.

Εξελίξεις με τον Βραζιλιάνο!

Προβληματισμός και απογοήτευση επικρατεί στον ΠΑΟΚ με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, που είχε ραντεβού τόσο με τον Ρέμπε, όσο και με τον Πάμπλο Γκαρσία.


Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sportime σχετικά με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, σχετικά με την αγωνιστική του συμπεριφορά. Ειδικότερα, υπήρξε μεγάλος προβληματισμός στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την περίπτωσή του ειδικότερα μετά το χθεσινό (31/1) ματς με τον Παναιτωλικό.


Σήμερα το πρωί, Όλαφ Ρέμπε και Πάμπλο Γκαρσία είχαν διαδοχικά τετ α τετ με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, επιπλήττοντάς τον για την αγωνιστική του συμπεριφορά, αλλά και την εξωαγωνιστική του.


Παράλληλα, τον προειδοποίησαν πως αν δεν παρουσιαστεί συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του από εδώ και στο εξής, θα υποστεί τις συνέπειες που προβλέπονται στον εσωτερικό κανονισμό για πειθαρχικά παραπτώματα.


Ο Βραζιλιάνος άσσος πέρασε αλλαγή κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, καθώς παρά το γεγονός πως είχε κάρτα, συνέχιζε να μην είναι συγκεντρωμένος και να παίζει με σκληρό τρόπο. Το γεγονός αυτό «εξόργισε» τον Ουρουγουανό τεχνικό.