Στην τελική ευθεία το «διαζύγιο» Ολυμπιακού με Ραφίνια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Στην τελική ευθεία το «διαζύγιο» Ολυμπιακού με Ραφίνια

 

Ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ολοκληρώνεται και σε όλες τις χώρες. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα είναι ανοικτή η αγορά τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Οπότε, ο Ραφίνια που θα αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες ώρες ή το αργότερο έως την Τρίτη (3/1), όπως είχε ενημερώσει το «ΦΩΣ» της Κυριακής (31/1), θα έχει τον χρόνο για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία, με τον Βραζιλιάνο μπακ να εξετάζει ήδη διάφορες προσφορές που έχει στα χέρια του. Προσφορές από ομάδες της πατρίδας του.

Μην ξεχνάμε, ότι στην Φλαμένγκο είχαν βάλει τα κλάματα όταν το περασμένο καλοκαίρι είχε αποχωρήσει. Ωστόσο, η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο έχει στο ρόστερ της τον Μαουρίσιο Ίσλα, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα. Κατά συνέπεια, ο Ραφίνια δύσκολα θα επέστρεφε στην Φλαμένγκο.

Υπάρχουν ωστόσο άλλες ομάδες από την πατρίδα του που τον εξετάζουν σοβαρά, όπερ σημαίνει ότι δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στον Ολυμπιακό πάντως δεν χώραγε μετά τις εξελίξεις με τον Λαλά. Το να έχει η ομάδα του Πειραιά έναν παίκτη με ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο στον πάγκο πίσω από τον Γάλλο δεξιό μπακ, θα ήταν κάτι παραπάνω από πολυτέλεια. Μονόδρομος ήταν η αποχώρηση του Ραφίνια από τη στιγμή που έκλεισε το «deal» με τον Λαλά. fosonline.gr