Ο Λαλά χειροκροτεί την Θύρα 7!! (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Ο Λαλά χειροκροτεί την Θύρα 7!! (video)

 


Μυθικό βίντεο! ΜΥ-ΘΙ-ΚΟ! Ο Κένι Λαλά είναι εδώ! Και μετά τα πρώτα κλικ, του φωτογραφικού φακού, έτσι για να… πάρουμε μια πρώτη γεύση, από το νέο απόκτημα του Μαρτίνς, έρχονται, τώρα και τα πρώτα πλάνα, με τον Κένι Λαλά να είναι… έτοιμος! Έτοιμος για να ζήσει μεγάλες στιγμές, μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη! Έτοιμος να… πανηγυρίσει μπροστά στη Θύρα 7, καθώς έκανε, μάλιστα, ήδη… εξάσκηση!

Δείτε το πρώτο βίντεο του Λαλά με τον Θρύλο! Με όλες τις εμφανίσεις, με τα πρώτα κολπάκια, με την μπάλα, αλλά και με το… χειροκρότημα στην Θύρα 7!

Απολαύστε:

Θυμίζουμε:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κένι Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ο Γάλλος άσος γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Paris FC και το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στη Valenciennes για τέσσερα χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Lens, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια, πριν υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 στη Strasbourg. Με τους Racers αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue) το 2019. Τη φετινή σεζόν ο Κένι Λαλά έχει αγωνιστεί 21 φορές με τη Strasbourg, σκοράροντας παράλληλα τρεις φορές. gavros.gr