Κατερίνα Καραβάτου: Χωριστά και πάλι με τον Κρατερό Κατσούλη - Η εξήγησή της - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Κατερίνα Καραβάτου: Χωριστά και πάλι με τον Κρατερό Κατσούλη - Η εξήγησή της

 Η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να επέστρεψε δυναμικά στη "Φωλιά των Κου Κου" μετά την περιπέτεια της υγείας της, ωστόσο από το πλευρό της απουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλης.

Οι δυο τους δεν έχουν βρεθεί στο δύο πλατό για δύο εβδομάδες και συνεχίζουν χώρια.

Σύμφωνα με όσα είπε η Καραβάτου σήμερα στην έναρξη της εκπομπής, ο σύζυγός της θα παραμείνει κι άλλες μέρες εκτός, αφού βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα μετά το θετικό κρούσμα που βρέθηκε στην παραγωγή του "Your Face Sounds Familiar" όπου συμμετέχει.

Είπε συγκεκριμένα η Κατερίνα Καραβάτου καλημερίζοντας τους τηλεθεατές της εκπομπής:

"Ένα από τα πράγματα που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ γιατί συνεχίζεται η προληπτική καραντίνα. Αλλά είναι όλα πάρα πολύ καλά και σε λίγες μέρες με το καλό θα είναι εδώ πέρα και θα είμαστε όλοι μαζί. Πρώτα ο Θεός".

Δείτε όσα είπε στο βίντεο ΕΔΩ

Φύγε εσύ, έλα εσύ

Κάποιος τους έχει ματιάσει εκεί στη Φωλιά των Κου Κου αφού μετά από τη δεκαήμερη απουσία της Κατερίνας Καραβάτου από την εκπομπή, τώρα λείπει ο Κρατερός Κατσούλης.

Επί δέκα μέρες σχεδόν, βλέπαμε τον Κρατερό Κατσούλη μόνο του στην εκπομπή να εξηγεί γιατί λείπει και πάλι η σύζυγός του, αποκαλύπτοντας ότι είχε μπει στο νοσοκομείο για πρόβλημα υγείας.