Λαμία: Σβήστηκε το πρόστιμο στην ηλικιωμένη με παρέμβαση Σταϊκούρα - Η τραγική ιστορία της 80χρονης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Λαμία: Σβήστηκε το πρόστιμο στην ηλικιωμένη με παρέμβαση Σταϊκούρα - Η τραγική ιστορία της 80χρονης

 Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, παρενέβη μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι είχε επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ σε βάρος ηλικιωμένης, για άσκοπη μετακίνηση.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η 80χρονη γυναίκα έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά και τον εγγονό της.

Μετά τον χαμό του τρίτου μάλιστα, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να καταφέρουν, να την κρατήσουν στη ζωή.

«Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή....», δήλωσε η ίδια στο LamiaReport.

Τα τελευταία χρόνια η ηλικιωμένη βγαίνει σχεδόν καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, μπροστά στην εθνική τράπεζα, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της. «Δεν το κάνω για τα χρήματα. δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ...», μας λέει.

Σήμερα λοιπόν στην ηλικιωμενη έκοψαν πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο σημείο ήταν και μια γυναίκα η οποία είχε κάνει καταγγελία στους αστυνομικούς ότι η γιαγιά δεν έχει άδεια για τα πράγματα που πουλάει και επέμενε να της κόψουν κλήση.

Το απόγευμα, με παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, και κατόπιν επικοινωνίας του με την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, το πρόστιμο σβήστηκε.

ΝΔ για ανάρτηση Τσίπρα: Αν ρωτούσε, θα είχε μάθει ότι ακυρώθηκε
«Ο κ. Τσίπρας έσπευσε να κάνει ανάρτηση για πρόστιμο που επιβλήθηκε, ύστερα από καταγγελία, σε ηλικιωμένη κυρία στη Λαμία. Αν ρωτούσε λίγο, θα είχε πληροφορηθεί ότι το πρόστιμο είχε ακυρωθεί για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας, ύστερα από παρέμβαση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα πολύ πριν βγάλει ο κ. Τσίπρας την ανακοίνωσή του. Υπήρχαν μάλιστα και σχετικά δημοσιεύματα. Η εύκολη αντιπολίτευση δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά φθηνός λαϊκισμός», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.