Ραφίνια: «Θα γυρίσω στη φιέστα...»! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Ραφίνια: «Θα γυρίσω στη φιέστα...»!


 Πολλοί θα περίμεναν πως αυτό το διαζύγιο δεν θα είναι εύκολο. Στη λογική ότι ο Ραφίνια είχε ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, πως θα έπρεπε να συζητηθούν πολλές λεπτομέρειες. Ο Βραζιλιάνος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των Πειραιωτών και ρίχνει τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, στο λογαριασμό του στο Instagram, ανέβασε σε στόρι και την τελευταία του διαδρομή από το Ρέντη, λίγο πριν επιστρέψει στην πατρίδα του. Δάκρυσε, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Μπορεί να μην αγωνίστηκε πολύ καιρό εδώ, ωστόσο ένιωσε πως όλοι τον αγάπησαν μέσα στο σύλλογο. Και έμεινε και με ένα… παράπονο, πως λόγω της πανδημίας, δεν μπόρεσε να παίξει ένα ματς με κόσμο, μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού!

Ο Ραφίνια πάντως, λίγο πριν φύγει από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, έδωσε μια υπόσχεση στους «ερυθρόλευκους». Βλέποντας το 46ο πρωτάθλημα να πλησιάζει, ο Βραζιλιάνος υποσχέθηκε πως θα έρθει στην Ελλάδα για να είναι στη φιέστα! Για να πανηγυρίσει μαζί με τους πρώην πια συμπαίκτες του την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, που φέρνει το σύλλογο πιο κοντά στο πέμπτο αστέρι.

Έχει την τρέλα του με τις κούπες ο Ραφίνια, γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί. Εδώ χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής, πανηγύριζε σαν να είχε παίξει, στον τελικό Κυπέλλου στο Βόλο, απέναντι στην ΑΕΚ. Σαν μικρό παιδί έκανε εκείνη την ημέρα, φωτογραφιζόταν και έλεγε το πρώτο.

Η μοίρα δεν το είχε γραφτό να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την προσωπικότητά του. Για το πως δέθηκε με τους συμπαίκτες του, ήταν μέσα στο οικογενειακό κλίμα που υπήρχε και φυσικά θα υπάρχει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο ίδιος άλλωστε, λίγο μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ανεβάζει τις αναρτήσεις ανθρώπων των «ερυθρολεύκων» (όπως οι Τοροσίδης, Καραπαπάς), δείχνοντας πως η εκτίμησή του δεν θα σταματήσει εδώ. Να είναι καλά και καλή συνέχεια να έχει στην καριέρα του. Άλλωστε ο Ολυμπιακός θα τον περιμένει στη φιέστα, γιατί φεύγοντας αφήνει τον Ολυμπιακό στο +14 από την ΑΕΚ και στο +15 από Άρη και ΠΑΟΚ. Gavros.gr