Διπλή εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Διπλή εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

 Αγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο του βουλευτή της ΝΔ - Δείτε φωτογραφίες

Στόχος επίθεσης με διπλό εμπρηστικό μηχανισμό έγινε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τους μηχανισμούς στο αυτοκίνητο του βουλευτή, και στο αυτοκίνητο της συζύγου του, που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του στην Κηφισιά. 

Όλα έγιναν περίπου στις 19.30 το απόγευμα. Ο κ.Μπογδάνος βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη σύζυγό του, όταν άκουσαν έναν ισχυρό θόρυβο. Βγήκαν έξω και είδαν το αυτοκίνητο του βουλευτή να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.  Ο βουλευτής πρόλαβε και μετακίνησε το αυτοκίνητο της συζύγου του, πριν προλάβει να εκραγεί και ο δεύτερος μηχανισμός. Ζημιές προκλήθηκαν και στην πρόσοψη του σπιτιού.


mpogdanos__1_
mpogdanos__2_
mpogdanos__3_

Η επίθεση με στόχο τον βουλευτή της ΝΔ προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο, που σπεύδει να καταδικάσει την επίθεση και να δηλώσει τη συμπαράστασή του στον κ.Μπογδάνο.  Χαρακτηριστικές είναι οι ανάρτησεις του Τάκη θεοδωρικάκου και του Θάνου Πλεύρη στο twitter: 



Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης συνέδεσε την επίθεση στον βουλευτή με τις κινητοποιήσεις υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, χωρίς να τον κατονομάζει:




Την επίθεση καταδίκασε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης: