Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 28χρονος επειδή είχε κατάθλιψη λόγω κορονοϊού - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 28χρονος επειδή είχε κατάθλιψη λόγω κορονοϊού

 

Δεν άντεξε τον εγκλεισμό και την αβεβαιότητα για το μέλλον του…

Κρεμασμένος βρέθηκε ένας 28χρονος ο οποίος σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail δεν άντεξε τον εγκλεισμό και τις νέες συνθήκες στην ζωή του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Jamie Mathias, μηχανικός στο επάγγελμα μέχρι και πριν ένα χρόνο έκανε όνειρα για τη ζωή του. Μάλιστα αγόρασε σπίτι τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο «αστείος και γοητευτικός» νεαρός – όπως τον περιγράφουν οι φίλοι του – από το Harlow του Essex, ήταν έτοιμος να για μια καλή χρονιά έχοντας στη ζωή του όλα όσα χρειάζεται.

autoktonia1.jpg
Ο άτυχος Jamie Mathias

Όμως η ψυχική του υγεία επηρεάστηκε από το Lockdown του περασμένου Μαρτίου με αποτέλεσμα λίγους μήνες μετά – τον περασμένο Δεκέμβριο – να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με την Daily Mail μετά την αυτοκτονία του η αδελφή του Danielle, 32 ετών, αισθάνεται χαμένη χωρίς τον καλύτερο φίλο της.

Η ίδια δήλωσε: «Κάναμε τα πάντα μαζί πριν από το lockdown.

Ο άτυχος Jamie Mathias με την οικογένειά τουDaily Mail

«Ήταν ένας κοινωνικός άνθρωπος που αγαπούσε να είναι με τους ανθρώπους που αγαπούσε και να τους κάνει να γελούν. Ήταν δύσκολο για αυτόν να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα».

Η αβεβαιότητα του μέλλοντος προκάλεσε τον Jamie άγχος. Άρχισε να χάνει βάρος, αλλά φοβόταν ότι μπορεί να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Πίστευε ότι είχε ο καρκίνος, λένε στην Daily Mail οι δικοί του άνθρωποι.

Τελικά ο άτυχος νέος βρέθηκε απαγχονισμένος σε ένα χωράφι στο πίσω μέρος του σπιτιού των γονιών την 8η Δεκεμβρίου του 2020.