Τηλεθέαση: Αγκομαχάει το MasterChef - Σκληρή μάχη για Survivor & Άγριες Μέλισσες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Τηλεθέαση: Αγκομαχάει το MasterChef - Σκληρή μάχη για Survivor & Άγριες Μέλισσες

 Σκληρή μάχη δόθηκε χθες βράδυ για την τηλεθέαση της prime time ζώνης με τις Άγριες Μέλισσες να κονταροχτυπιούνται με το Survivor. Την ίδια ώρα το MasterChef παρακολουθούσε τη μάχη από… απόσταση ασφαλείας.

Αν και τις τελευταίες μέρες το Survivor ήταν ο απόλυτος νικητής με πολλές μονάδες διαφορά από τη δεύτερη θέση, χθες είχε σκληρό αντίπαλο.

Τηλεθέαση: Αγκομαχάει το MasterChef - Σκληρή μάχη για Survivor & Άγριες Μέλισσες

Αυτός δεν ήταν άλλος από τις Άγριες Μέλισσες, οι οποίες βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Όσο για το MasterChef, οι οντισιόν έχουν κουράσει με το επαναλαμβανόμενο μοτίβο και τους χλιαρούς παίκτες και προς το παρόν δεν έχουμε δει αυτό που ο Κοντιζάς φωνάζει από την αρχή της σεζόν ότι "φέτος δεν θα είναι τίποτα το ίδιο". Προς το παρόν είναι χειρότερο και πολύ βαρετό, όπως φαίνεται άλλωστε και από την τηλεθέαση.

MASTERCHEF

Χθες Τετάρτη, το MasterChef έπεσε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, έχοντας χάσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, οι συντελεστές του ριάλιτι μαγειρικής έχουν επενδύσει στο ριάλιτι και παρουσιάζουν πολλούς παίκτες που ούτε απέξω από τέτοιο διαγωνισμό δεν θα μπορούσαν να περάσουν.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, αν και όπως βλέπουμε έχουν πολλές ποδιές να δώσουν ακόμα.

MasterChef

Ακόμα, φέτος, δεν παίζουν μόνοι τους όπως πέρυσι, αλλά έχουν Survivor και Άγριες Μέλισσες με νέα επεισόδια, οπότε τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ.

Δείτε την τηλεθέαση αναλυτικά…

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 32,4%

Άγριες Μέλισσες – 30,5%

MasterChef – 15,4%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 34,9%

Άγριες Μέλισσες – 29,6%

MasterChef – 19,7% thetoc.gr