Μόνο ο σπίκερ φώναζε για τους ρατσιστές, καμία σύσταση από τον διαιτητή στο Μίλαν – Λάτσιο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Μόνο ο σπίκερ φώναζε για τους ρατσιστές, καμία σύσταση από τον διαιτητή στο Μίλαν – Λάτσιο!

Μόνο ο σπίκερ φώναζε για τους ρατσιστές, καμία σύσταση από τον διαιτητή στο Μίλαν – Λάτσιο!Εντύπωση προκαλεί στην Ιταλία το γεγονός πως ο σπίκερ του «Σαν Σίρο» δυο φορές προειδοποίησε για πιθανή διακοπή του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου λόγω των ρατσιστικών συνθημάτων, με τον διαιτητή να μην κάνει απολύτως τίποτα!

Ναζιστικοί χαιρετισμοί, ρατσιστικά συνθήματα, μπανάνες για τον Μπακαγιόκο κι άλλα πολλά σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη ρεβάνς ανάμεσα στη Μίλαν και τη Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» για το Κύπελλο Ιταλίας.

Οι «λατσιάλι» γι' ακόμα μια φορά έδειξαν τις ρατσιστικές τους πεποιθήσεις, ο Μπακαγιόκο πέρασε πολύ δύσκολο βράδυ όσο κι αν προσπαθούσαν να τον εμψυχώσουν οι φίλοι της Μίλαν, ωστόσο, προκαλεί εντύπωση η στάση του διαιτητή.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν ασχολήθηκε καθόλου με όσα γίνονταν στις εξέδρες, δεν παρενέβη σε καμία στιγμή, δεν σκέφτηκε να σταματήσει το παιχνίδι και ο σπίκερ έμεινε μόνος του να προειδοποιεί για διακοπή αν συνεχιζόταν η ανεξέλεγκτη έκφραση ρατσιστικών πεποιθήσεων από τους φιλοξενούμενους οπαδούς... gazzetta.gr