Γιακουμάκης: «Αμαρτία να πέσει ο ΟΦΗ, θα δούμε με την ΑΕΚ τι είναι το καλύτερο για μένα» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Γιακουμάκης: «Αμαρτία να πέσει ο ΟΦΗ, θα δούμε με την ΑΕΚ τι είναι το καλύτερο για μένα»

Γιακουμάκης: «Αμαρτία να πέσει ο ΟΦΗ, θα δούμε με την ΑΕΚ τι είναι το καλύτερο για Î¼Î­Î½Î±Â»Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει πρώτο μέλημα να σωθεί ο ΟΦΗ και μετά θα δει το μέλλον του σε συνεννόηση με την ΑΕΚ, όπου και ανήκει.
Η παραμονή του ΟΦΗ στη Super League είναι το μόνο πράγμα στο μυαλό του Γιώργου Γιακουμάκη. Μιλώντας στη Live Sport, τονίζει πως θα είναι κρίμα για την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο να υποβιβαστεί.

Μιλώντας για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, είπε: «Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, ένα ματς πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που έχει κι αυτή κίνητρο μετά την ήττα της ΑΕΚ από την ΑΕΛ. Θα πάμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δεν υπάρχει άλλος δρόμος και ελπίζω να πάρουμε κάτι θετικό. Φέτος γίνεται κάτι πολύ όμορφο στην ομάδα με την έλευση του νέου ιδιοκτήτη και των συνεργατών του. Νομίζω πως θα είναι αμαρτία να υποβιβαστεί ο ΟΦΗ, η ομάδα θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια και είναι κρίμα να χαθεί μια χρονιά».

Όσο για το πώς επέλεξε τον ΟΦΗ; «Υπήρχαν 2-3 προτάσεις από το εξωτερικό και αυτή του ΟΦΗ. Για προσωπικούς λόγους επέλεξα τον ΟΦΗ και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η ΑΕΚ, καθώς και η καταγωγή μου. Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου, είπα ότι πρέπει να πάω, να σωθεί η ομάδα και να πάρω κι εγώ τα παιχνίδια μου».

Τέλος, αναφερόμενος στο μέλλον του, σημείωσε: «Νομίζω ότι πήρα πράγματα από την ΑΕΚ κι ελπίζω να άφησα κι εγώ το στίγμα μου, έστω και στο ελάχιστο, στην ομάδα. Πήραμε ένα πρωτάθλημα, δυστυχώς όμως δεν κατάφερα να παίξω και να πραγματοποιήσω αυτό που ονειρευόμουν όταν ήρθα στην ομάδα. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ, να τελειώσει πρώτα η σεζόν και να σώσουμε τον ΟΦΗ. Από το καλοκαίρι θα δούμε τι μπορεί να γίνει και ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή για μένα, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ». sport-fm.gr